Колега argilov, споко, тук мислещи като роби няма. Просто не могат да виреят дълго, не и в този форум. Форумът се казва "pchelari.com", нали така? Нищо повече! И една от идеите при създаването му е била че тук всички изпитват удоволствие от това че са, или ще стават Пчелари. И покрай всичко това се чувстват равни и никога не е имало делене и противопоставяне на бедни и богати, граждани и селяни, малки и големи или каквото и да било. Който иска може да пита, да съветва, да коментира, хубаво е и да се придържа към правилата и това е. А пък който може да отсява зърното от плявата ще намери каквото търси.
Колега m_pchelari, аз също съм много любопитен как се стопанисват средни и големи пчелини.Не че някога ще имам толкова кошери, просто съм любопитен. За съжаление в историята на форума едва ли има повече от 10 участника, пчеларстващи с повече от 100 кошера и поддържали активно участие за повече от 6 месеца. Отделен въпрос колко от тях са споделяли някои специфични неща... Настоящият собственик разбира се е изключение. Горещо се надявам ти да бъдеш за пример на крупните пчелари тук.