Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 30

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Колега argilov, споко, тук мислещи като роби няма. Просто не могат да виреят дълго, не и в този форум. Форумът се казва "pchelari.com", нали така? Нищо повече! И една от идеите при създаването му е била че тук всички изпитват удоволствие от това че са, или ще стават Пчелари. И покрай всичко това се чувстват равни и никога не е имало делене и противопоставяне на бедни и богати, граждани и селяни, малки и големи или каквото и да било. Който иска може да пита, да съветва, да коментира, хубаво е и да се придържа към правилата и това е. А пък който може да отсява зърното от плявата ще намери каквото търси.
    Колега m_pchelari, аз също съм много любопитен как се стопанисват средни и големи пчелини.Не че някога ще имам толкова кошери, просто съм любопитен. За съжаление в историята на форума едва ли има повече от 10 участника, пчеларстващи с повече от 100 кошера и поддържали активно участие за повече от 6 месеца. Отделен въпрос колко от тях са споделяли някои специфични неща... Настоящият собственик разбира се е изключение. Горещо се надявам ти да бъдеш за пример на крупните пчелари тук.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Колега m_pchelari, аз също съм много любопитен как се стопанисват средни и големи пчелини.Не че някога ще имам толкова кошери, просто съм любопитен. За съжаление в историята на форума едва ли има повече от 10 участника, пчеларстващи с повече от 100 кошера и поддържали активно участие за повече от 6 месеца. Отделен въпрос колко от тях са споделяли някои специфични неща... Настоящият собственик разбира се е изключение. Горещо се надявам ти да бъдеш за пример на крупните пчелари тук.
    Е как някой беше пуснал линк, че по деминимис има 390 000 подадени кошера с 4200 заявления, тоест средно един пчелар има над 90 кошера! А участието във форума си е личен избор. Липсата на участие от по-опитни и крупни пчелари е показателно и за разпиления сектор като цяло. Много организации, малко заинтересованост и жълти стотинки за сектора.
    Аз вече на няколко пъти си мислих да не влизам повече и да пиша, но като гледам как по чуждите форуми хората споделят и като цяло дърпат напред. А ние сме си едни ганьовци....

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •