Ето с какво се занимавах по време на гласуването.
Ето с какво се занимавах по време на гласуването.
А така, а после питаме що се давали 100 милиона за тютюн а за пчели 1 милион. Защото едни хора като дойде време за гласуване - гласуват.
Нее мястото тук но,.......Малкия Иванчо чул на улицата "партия","правителство", "профсъюзи" и от любопитство попитал минаващия чичко-Чичо какво е партия,правителство,профсъ юзи? -Ами партия и правителство са майкати и бащати,а профсъюзи са бабати и дядоти.Задоволил си любопитството Иванчо и хукнал да играе.По едно време Иванчо огладнял и тича в къщи да хапне.Потърсил баба си,а тя с дядото спят.Отишал при майка си,а тя а бащаму птавят секс.....Излял Иванчо на улицата и троснато заявил-Партията и правителството се ебат,профсъюзите спът.а ние малките да гладуваме.
След месец ще снимам резултата от първото ми облагородяване на лозе.
Сега се сещам,че трябваше да снимам,но......на пролет ще свърша това.Иначе покараха около 80% от пъпките....Както и да е...... мерлото вече ври.
Ври с пълна сила Наздраве
Колеги,моля дайте съвет.Възникна една дилема пред мен за решаване:Днес трябваше да свърша малко "тилова" работа-трябваше за трийсетина минути да изхвърля малко вехтории от избата и ........под вехториите открих изплетена дамаджана(10л) запечатана с "восък" от свещ.Това шише не бях го виждал от над 15 години.Хванах но за дръжката,а тя ми се разпадна в ръката.Подхванах дамаджаната внимателно с две ръце,като бебе и я изнесох отвън.Остъргах восъка,извадих корка и..........се оказа гроздомицин.
Та сега е чудя; След толкова години отлежаване да не би нещо да се е "повредила"
100% е развалена. Дай адрес - ще дойда да я взема за контролирано унищожаване.![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Аааа.....то днес е празнично.Освен това е събота утре неделя дали ще работят тези служби за обезвреждане.....Щом като е толкова вредна сигурно ще става и за борба с акарите или най малко за обединяване на семействата.....Все още немога да определя дали е гроздова или от сини сливи,но едно е сигурно на 100%-двоен препек е.
Моята служба работи. Повтарям - контролирано: сина налива, аз унищожавам, жената и майка ми контролират (броят) да не се счупи много машината
Сложи капка на дланите си и разтъркай ръце докато изсъхнат. Веднага ги помириши - усеща се аромата на плода...
След 15 години и да не е двойно препечена, със сигурност е балсам за душата!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))