Цитат Първоначално публикувано от spooks Виж публикацията
Храня здраво защото искам да градят рамки . Нали се досещаш, че като начинаещ нямам налични такива. Давам като пример само - сега ако се закачи един рой в градината ще го хвана ама само в празен сандък да ги сложа не е работа. Вярно,че мога и само на рамки с основи да ги посрещна ама ................
И въпреки това съгласен съм с теб,но все пак да подхранваш яко това си е и разход нали в моя случай 7 отводки,по 300мл. ми е 2100мл. димек на всяко хранене по 2 кг. захар около 3 лв. ,а ако храня по 3-4 пъти седмично това са 10-12 лв. на седмица ,като го погледнеш така нали не е кой знае какво ,но се пак разход си е.Иначе и аз нямам пити освен в.о. и обмислям един експеримент да направя с една отводка ,да е прехвърля в кошер който сам ще изработя ,видях го в едно руско клипче ,представлява дънер издълбан отвътре ,а аз ще го направя от дъски 50 на 50 широк и висок около метър ,като горе ще поставя дъсчици ,на които да градят, на долу и понеже пилото ще е горе, надолу ще складират меда и после режа направо питата от меда надолу ,а те ще си е изградят пак догодина проблема е само че трябва на преса да истискам меда или направо го режа на парченца с питата.Така мисля да експериментирам с една отводка или рой ако хвана.