Много ми е интересно има ли колега пчелар на когото наистина ветеринарен доктор да му е направил преглед по 2 пъти в годината на абсолютно всички кощери. За 9 години от както съм регистриран нито един кошер не ми е отворил ветеринарен доктор. Верно имаше моменти кога ми идваше на крака с бялата манта ама тогава явно беше на зор и го играеше 'проверите'. Много ми се иска ако някоя майка почне да снася само търтеи да дойде да ми я осемени изкуствено или както днес забелязах един кошер явно нещо се е натровил, то след тия дъждове всякой грабна пръскачката, та да им даде некое хапче да не ми се гърчат такива на входа. На всяка пчела по отделно, че са ми много мили. 9 години само плащам за подпис и печат то като гледам и хората вече почнаха с подпис и печат да ги лекуват. Сега по темата и аз си подадох документите и немина без разправия искаха ми документ от баката, че сметката ми е актуална за което не е опоменато в документа който са е качен на страницата на Фонд Земеделие точка 5. Документи за предоставяне на помощта.