Колега и аз си търся нещо подобно но няма ли някой български производител ???
Колега и аз си търся нещо подобно но няма ли някой български производител ???
Благодаря колега. ТОВА ми хареса. Сега ще видим някой познат от Карнобат да им хвърли едно око и да грабам един костюм.
Ето още един вариант http://pelikanbg.com/vmchk/%D0%97%D0...-products.html
Всички имат едни и същи проблеми.
Скафандъра ти набива главата, пада целия пред лицето и както си гледаш ларвите и картината изчезва. Капелата задържа влага и топлина, а точно там на кутията трябва да ти е хладно, че в жегата може да ти снане лошо. Телта(рамка) раждясва.
За размер и стандарт можеш да забравиш. Всяка фирма си ги прави както им е най-лесно. Моят е много широк на гърдите, пада от рамената(а съм с широки рамена), опира се на кошерите и понякога на рамката в ръцете(гледам яйцата отблизо).
Ластиците заминават за няколко месеца, но пчела още не е влизала да ме види хубаво и отблизо. За ластиците на краката можеш да забравиш тотално. След няколко ползвания и заминават, а точно тогава някое семейство може да ти скъса чорапите от жилене.
Плата е възможно най-евтиния и нито пуска въздух, нито издържа във времето. Къса се много лесно и после трябва да играе жената с иглата или купуваш нов.
Циповете са изкуствени и колкото повече и по-големи, толкова повече се вариш вътре. А ако има и плат над ципа е още по-зле.
100 джоба с двоен плат, а ти е нужен само един. Какво толкова има да носиш, рамкоповдигач, лист хартия и химикал.
На гърба или ти опъва или си с чувал или с плат на 2-3 ката.
Тези облекла за всеки размер от S до XXL са АД и само нерви с тях.
Най-добре е да отидеш на шивач и да ти го направи по мярка, но на професионален шивач, а не преквалифициран дърводелец.
Ако някой колега минава през Варна, то нека се обади и ще го заведа на шивач БЕЗПЛАТНО да му направи, а и за мен трябва да си направя поне 2-3. Да даде някоя идея и все пак няколко глави мислят по-добре.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Значи от думите ви излиза че пчелар е този които ходи гол при пчелите.Е съжалявам но не съм мазохист предпочитам да ходя гол при някоя чужда булка а вие си ходете голи при пчелите.![]()
То при чужда булка май е по добре да се ходи с резервен кат дрехи, че не се знае какво ще се случи, ако случайно чуждата половинка реши да се прибере по рано. А за при пчелите облеклото е според времето, иначе пчела решили да те жили ще го направи и през два ката дрехи.
п.п. тия була дето са отвсякъде отворени са много кофти при ветровито време - непрекъснато ги духа вятъра от главата и ти падат на очите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))