До tsc1
Помисли малко и прецени преди да сипеш обвинения. Нямам намерение да споря коя система за наблюдение папка повече. Това е право на потребителите да си преценят. Аз говоря за изключително евтино и лесно решение, което върши добра работа с минимално разходи и по поддръжката. Само помисли колко издържа обикновена система когато изключи тока, макар и с една камера...
tsc1 :Ако правилно разбирам, след всяко спиране на програмата в телефона (било то поради прекъсване на захранването или забиване софтуера) трябва да тичам на пчелина, за да го стартирам от менютата - така ли е?
Отговор
Така е не само със ШАРО, но и с всяко друго устройство. Захранването просто не трябва да спира за дълго време
tsc1 : На пчелина трева дал господ! Клони и дървета - също. А ако насоча камерата към небето само пчелоядите ще засичам. А кошерите - стотина на брой са пръснати на декар площ. А аз каква площ реално контролирам?
Отговор: Пробвай някоя друга система дали дава по-точни сигнали и дали регистрира движение по-добре и ползвай нея. За мен тази е много добра. Винаги трябва да се избере място за камерата или камерите - това е за всички системи и няма универсален съвет.
tsc1 : Ползваш ли CSD или само GPRS?
Отговор: Ползвам най-доброто от това, което е налично в устройството.
tsc1 : 10м е нищо за пчелин! Какво ти гарантира, че крадеца ще влезе в този осветен сектор? И кой ще включи осветлението?
Отговор: 10 м е разстоянието, което нормален GSM прави снимка така, че да се вижда кой е там. Ако е наистина тъмно крадеца сам ще си свети за да не падне в някой кошер.
tsc1 : На колко време трябва да ходя със заредения акумулатор на пчелина. Ще изкара ли седмица?
Отговор: Колко издържа акумулаторната батерия, можеш да си сметнеш сам според батерията и телефона. Има и соларни батерии. Във всички случаи класическите системи за наблюдение „папкат” много повече.
За още информация за видеонаблюдение погледни www.sharo-bg.com
На всички пожелавам приятна работа със ШАРО

Цитат