Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
така е, обаче аз съм взел само 3 машинки от 100 така че тестовете ще покажат. Аз ти вярвам като говориш ама друго е око да види ръка да пипне.
Супер. Тогава сега е времето да си направиш експерименти с изкуствено намаляване и повижаване на напрежението на машинките. Сега е момента да изгориш една от тях, за да си изясниш критичните граници на работа, а не това, което го пишат като параметри. Сега е времето да си купиш и от други машинки по една, за да може да си направиш сравнителен анализ. Както каза, нищо не става от първия път, но ще е глупаво да се набуташ с много на брой машинки, които не ти вършат никаква работа. Задачата е много специфична и трябва да се подхожда към нея с подобаващо внимание и с малко повече скептицизъм.

Ако ти кажа, че разработката на една нова паста за зъби струва на завода ни 20-30 хиляди евро и отнема 3-4 месеца - няма да повярваш. Все пак има само 3-4 детайла в нея и все пак ако ти изпратя списъка с нещата, които трябва да се свършат по тази разработка - ще паднеш под масата.