Няколко коктейла молотов и им отиде електората...
На колега са му откраднали 5 ЛР кошера на 2 корпуса, без пчели, но с изградени рамки. Мястото е едно село, близо до Първомай. Като особеност каза (аз не съм ги виждал), че имат улей за хващане и от четирите страни на корпусите и питите са с капси против врязване на телта. Полицаите му казали, че има някаква група около град Раковски, която крадяла в района и ги продавали в северна България. Та ако някой види или чуе нещо...
Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...
Обран пчелар плаща за информация, уличаваща крадците
Тон и половина пчелен мед са били откраднати от къща в криводолското село Лесура. Сладката стока била в къща, в която не живее никой и се ползва вместо склад, а дворът е превърнат в пчелин. Пострадалият собственик Л.С. ще възнагради всеки, които даде някаква информация, с която биха могли да бъдат разкрити крадците. Размерът на паричната премия ще зависи от количеството информация. Според пчеларя, откраднатият мед струва около 8000 лева и на едро и близо 10 000 лева на дребно. Ако сведенията за крадците за изчерпателни, човекът е склонен да плати стойността на плячката. Той смята, че грабежът е извършен между неделя вечерта и вторник вечерта. Номерът за връзка с Л.С. е 0886 000 013.
- See more at: http://tribali.info/bg/obran-pchelar....Q8tGdNks.dpuf
Прав сте господин Зуница,програмите са проблем и на заболяванията.Сега си се чудя,как припечелвахме преди програмите.Аз лично си купих апартамент и кола. Нищо че бе Москвич ,ама НОВ.Това бе 1988г.А сега без програма проблем!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))