Аз съм останал с такова впечатление за това продадох 3ката и си поръчах 24ка, която ще е готова след 5 дена.
Опитах се да помогна, не съм написал нищо с лоши чувства или за някаква изгода.
Поздравления за помещенията, и за положеният труд - със здраве да си ги ползваш и дълго!
Разбира се че 24 рамковата е къде-къде по добре от тройката, и ако е с ел. захранване още по-добре, въпроса е че и с тройка може да се работи - всеки според възможностите си се организира...
Трябва да се вземе в предвид и че болните пчели освен че се самоотлъчват, умишлено налитат в чужди кошери. В държавите където АГ е често явление и когато пчеларя открие АГ ( в начален стадий), най-добрата практика обикновенно е унищожаване на семейството (дори и когато антибиотиците са разрешени!) + третиране на близките кошери (в радиус от 40-50 м) с антибиотик и мониторинг (своеобразна карантина) на тези семейства в близките 1-2 г. за рецидиви.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
за тази година е колеги да се до уточня
говоря за началото на май
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))