Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 66

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Ще снимам другия път като си отида на пчелина какво съм направил от 2 съборетини и един обрасъл двор в който не беше влизано от 15 години.
    Навсякъде е гипсокартон, от 3 дни започнах да лепя плочки в банята, вече има стая за вадене на мед и доста удобства.
    Един 80 дядо няма как да направи 1/50 от това което съм направил само за 1 година.
    Миналата година беше чудо, като вадех мед нямаше как за се обърна в стаята, беше далеко от пчелина, влизаха пчели от дупките на къщата за това ставаше толкова бавно.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Имам снимки на 1вата стая полуготова.1Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCI0003.jpg
Прегледи:      190
Размер:	65.2 KB
ID:	12202
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCI0004.jpg
Прегледи:      192
Размер:	71.6 KB
ID:	1221

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Ще снимам другия път като си отида на пчелина какво съм направил от 2 съборетини и един обрасъл двор в който не беше влизано от 15 години.
    Навсякъде е гипсокартон, от 3 дни започнах да лепя плочки в банята, вече има стая за вадене на мед и доста удобства.
    Един 80 дядо няма как да направи 1/50 от това което съм направил само за 1 година.
    Миналата година беше чудо, като вадех мед нямаше как за се обърна в стаята, беше далеко от пчелина, влизаха пчели от дупките на къщата за това ставаше толкова бавно.
    Значи какво излиза?!? - това което няколко човека с примери ти го обясниха, че причината съвсем не е в 3 рамковата центруфуга...

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Аз съм останал с такова впечатление за това продадох 3ката и си поръчах 24ка, която ще е готова след 5 дена.
    Опитах се да помогна, не съм написал нищо с лоши чувства или за някаква изгода.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Поздравления за помещенията, и за положеният труд - със здраве да си ги ползваш и дълго!
    Разбира се че 24 рамковата е къде-къде по добре от тройката, и ако е с ел. захранване още по-добре, въпроса е че и с тройка може да се работи - всеки според възможностите си се организира...

Наблюдател
    Регистриран
    17.04.2014
    несъм закъснял просто ви пробвах колеги да видя дали има чесни ма явно в тоя форум нестава

Автор
    Регистриран
    12.01.2014
    Пчеларски район
    Троянски Балкан
    Цитат Първоначално публикувано от БУТАНЯ Виж публикацията
    несъм закъснял просто ви пробвах колеги да видя дали има чесни ма явно в тоя форум нестава
    Пич, сменяй форума. Явно не си за тук!

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от БУТАНЯ Виж публикацията

Какво пробваш такива подмолни и тънки питанки никъде не се одобряват и приемат със отворени обятия.Получи отговор ясно конкретно има публикувани списъци със майко производители харесваш си някой звани иа и ако е огрее си получаваш
    Този пост е редактиран от kapanec; 18.04.2014 в 22:37.
    Милен Михов

Автор
    Регистриран
    08.12.2011
    Кога се регистрира,че чак и проби правиш!Като не ти харесва това което четеш го пропусни,но не прави проби че някога можеш и да се срещнеш с тези хора които пробваш,а ако ги огледаш тези 40 кошера срещата е сигурна!

Наблюдател
    Регистриран
    17.04.2014
    питах най спокоино къде да си намеря ранни майки а те взеха да се базикат с мен кои е виновен аз или те

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •