Ето така става като хората, които трябва да си вършат работата се ослушват. Този може да е виновен може и да не е, но скоро тези кошери никой няма да ги пипа. http://www.blitz.bg/news/article/260937
Ето така става като хората, които трябва да си вършат работата се ослушват. Този може да е виновен може и да не е, но скоро тези кошери никой няма да ги пипа. http://www.blitz.bg/news/article/260937
Днес бях на един от пчелините и разбрах от колега,че са му взели от 15 кошера рамките от плодника.
От Раднево вече почнаха да взимат пити,изроди мръсни..
Ха-ха......
На мене от един от пчелините ми откраднаха част от оградната мрежа - някъде около 3 топа мрежа. Кошери не са ги пипали. В близкото село има много цигани. Ходихме да се оплакваме в полицията, и там тактично ни намекнаха, че нищо няма да направят, защото тези цигани били под покровителството на началника им. Били са му избирателен електорат.
Точка по въпроса. Да живеят крадливите цигани, защото били електорат.......... А ние пчеларите да мрем, защото честно и почтенно се опитваме да си изкарваме хляба, и честно и почтенно си плащаме данъците на тази държава................
На колега са му откраднали 5 ЛР кошера на 2 корпуса, без пчели, но с изградени рамки. Мястото е едно село, близо до Първомай. Като особеност каза (аз не съм ги виждал), че имат улей за хващане и от четирите страни на корпусите и питите са с капси против врязване на телта. Полицаите му казали, че има някаква група около град Раковски, която крадяла в района и ги продавали в северна България. Та ако някой види или чуе нещо...
Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...
Това да не е Америка бре, електорат дрън, дрън. Шерифите ги избират, началниците на полицията в България ги назначават. А ти Матеев що не си ги оградил с бодлива тел да видим дали ще ти я пипне някой. Мрежата е апетитна за крадците, на вуйчото така му разградиха лозето.
Боро защо бодливата тел да не е апетитна за "електората"?Имаш ли представа с колко бодлива тел беше опасана България?
Така си мисля, не знам. Предполагам плетената мрежа е по-апетитна за българите, догато бай мангал за какво ще ползва бодливата тел освен за скрап или изпълнява нечия заявка.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))