Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 353

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Ето така става като хората, които трябва да си вършат работата се ослушват. Този може да е виновен може и да не е, но скоро тези кошери никой няма да ги пипа. http://www.blitz.bg/news/article/260937

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	544952_10201089840907943_1115970990_n.jpg
Прегледи:      586
Размер:	44.1 KB
ID:	1174

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	64428_10201089841307953_173011713_n.jpg
Прегледи:      587
Размер:	32.1 KB
ID:	1175

Две идеи за "охранителни табели" на пчелин :-)
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Днес бях на един от пчелините и разбрах от колега,че са му взели от 15 кошера рамките от плодника.
    От Раднево вече почнаха да взимат пити,изроди мръсни..

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ха-ха......

На мене от един от пчелините ми откраднаха част от оградната мрежа - някъде около 3 топа мрежа. Кошери не са ги пипали. В близкото село има много цигани. Ходихме да се оплакваме в полицията, и там тактично ни намекнаха, че нищо няма да направят, защото тези цигани били под покровителството на началника им. Били са му избирателен електорат.

Точка по въпроса. Да живеят крадливите цигани, защото били електорат.......... А ние пчеларите да мрем, защото честно и почтенно се опитваме да си изкарваме хляба, и честно и почтенно си плащаме данъците на тази държава................

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Няколко коктейла молотов и им отиде електората...

Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов Виж публикацията
    Няколко коктейла молотов и им отиде електората...
    Правилно!!На война като на война.Аз моите "ХУБАВЦИ" ги намерих преди една седмица и........!На вълка,както по-горе каза г-н Матеев му е дебел врата........!

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    На колега са му откраднали 5 ЛР кошера на 2 корпуса, без пчели, но с изградени рамки. Мястото е едно село, близо до Първомай. Като особеност каза (аз не съм ги виждал), че имат улей за хващане и от четирите страни на корпусите и питите са с капси против врязване на телта. Полицаите му казали, че има някаква група около град Раковски, която крадяла в района и ги продавали в северна България. Та ако някой види или чуе нещо...
    Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ха-ха......

На мене от един от пчелините ми откраднаха част от оградната мрежа - някъде около 3 топа мрежа. Кошери не са ги пипали. В близкото село има много цигани. Ходихме да се оплакваме в полицията, и там тактично ни намекнаха, че нищо няма да направят, защото тези цигани били под покровителството на началника им. Били са му избирателен електорат.
    Това да не е Америка бре, електорат дрън, дрън. Шерифите ги избират, началниците на полицията в България ги назначават. А ти Матеев що не си ги оградил с бодлива тел да видим дали ще ти я пипне някой. Мрежата е апетитна за крадците, на вуйчото така му разградиха лозето.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Боро защо бодливата тел да не е апетитна за "електората"?Имаш ли представа с колко бодлива тел беше опасана България?

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Така си мисля, не знам. Предполагам плетената мрежа е по-апетитна за българите, догато бай мангал за какво ще ползва бодливата тел освен за скрап или изпълнява нечия заявка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •