Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 60

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    От асфалтовите пътища не винаги и не всичко се вижда... Точто отсреща срещу летището, на юг-югоизток зад житата се жълтее още един блок...
    Прав си. Особено ако се оглеждаш докато шофираш. Аз вчера щях да спирам и да изследвам с бинокъла, ама стана късно докато разлея сиропа по кошерите. Така, както го описваш, за мене ми е "през 2 села в 3-то", но дано е полезно за колегите.

Другата седмица, се надявам да ми оздравее напълно Самурая и ще направя един "поход по черно": Абланово-Червена Вода-Ново Село и ще разказвам какво е положението с акациявите масиви.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Прав си. Особено ако се оглеждаш докато шофираш. Аз вчера щях да спирам и да изследвам с бинокъла, ама стана късно докато разлея сиропа по кошерите. Така, както го описваш, за мене ми е "през 2 села в 3-то", но дано е полезно за колегите.

Другата седмица, се надявам да ми оздравее напълно Самурая и ще направя един "поход по черно": Абланово-Червена Вода-Ново Село и ще разказвам какво е положението с акациявите масиви.
    Ааа, акацията е далеко(няколко седмици) още...
    А и аз минах с камиона от там(край летището - нали е свободен от винетки тоя път) - от досто по-високо се гледа, а и това което жълтееше(рапица) се пада в нещо като долчинка

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •