Здравейте , първо искам да отбележа , че форума е прекрасен , също че нямам голяма компютърна грамотност и не знам дали предложението ми ще бъде лесно изпълнимо. Но все пак е предложение , а не задължение. Така , че си позволявам да го направя. Може написаното от мен да се повтаря , съжелявам ако е така но се затрудних върху прегледа на 33 страници. Искам да дам няколко предложения , които биха го разведрили но разбирасе и без тях е чудесен и извършва прекрасната цел , за която предполагам е създаден. Казват , че еднообразието умаря затова понякога са полезни някои промени. Предлагам , ако е възможно разбира се да бъде създаден някакъв чат в който потребителите да могат да дискутират в реално време. Незнам дали е лесно осъществимо и възможно да се направи , за което се извинявам предварително. Следващо , предлагам да има раздел - забавления. Който да няма връзка с основната цел на форума , в този раздел да постваме гатанки , вицове и/или разнообразни интересни истории. И последно , но не на последно място. Четох някаде във форума теми , за реклами и за спонсорства на - как да ги нарека , да кажа членове с което се извинявам към тези хора. Понеже мисля , че извършват нещо доста по възвишено от похвално. Гн. Матеев благодарен съм , че съществуват хора като вас. Та нека има реклами дали пресъстващите тук ще им обръщат внимание или не сие тяхна работа но нека ги има. Все пак така ще се подпомага развитието и обогатяването на каузата. Извинявам се за загубеното ви време да четете горенаписаното и благодаря на екипа и на всички даващи мнения , съвети и информация на нуждаещите се. Възможно е част от гореспоменатото вече да съществува , и да го предлагам поради недоглеждане от моя страна. Но все още съм нов сред вас и се ориентирвам.