Здравейте колеги!От доста време с голям интерес чета форума.Искам да ви разкажа днешното си приключение и ако може да ми дадете съвет как да деиствам в създалата се ситуация.Днес от 14 до 18 часа три самолета пръскаха рапицата,която е на 30 метра от кошерите ми.Както се досещате всичките ми кошери също бяха опръскани и то стабилно,както и кошерите на още доста колеги,който са в района.Веднага се обадих в растителна защита - Велико търново(0888254630 - Димитър Стоянов се казваше шефа,ако не се лъжа) От там ми казаха,че пръскането е незаконно,но нищо не могат да направят....От там отидох в полицията,който ми казаха въобще да не ги занимавам.След това се обадих на тел.112,където само приеха подадения сигнал от мен и....нищо.След това отидох и подадох жалба в прокуратурата,където подробно описах случея.След това отидох в общината и от там ми казаха,че незнаят за пръскането,даже се изненадаха.Заведох двама служители от общината до местното летище да се уверят с очите си.На летището имаше самолети,който презареждаха и много варели с отрова.Дори тези наглеци си миеха там варелите и ги изливаха по поляната.Неописуемо е.....Накрая се събрахме 15-20 човека и ги спряхме,без малко и до саморазправа да се стигне.Но казаха,че утре ще се върнат и продължават цял ден да пръскат.Та въпроса ми е какво да направя,към кого да се обърна - явно държавата е абдикирала от задълженията си.Направих снимки и клипове на това което ви разказвам.Утре ако имате интерес мога да кача да видите.Главатаря на тия изроди,дори отказа да каже с какво пръскат.