Колега Зуница, влизаме в диалогов режим и се опасявам да не изскочи някой модератор отнякъде. Не бъди толкова черноглед, светът около нас е такъв какъвто е и това е положението. Ти отдавна се отличаваш сред нас със силно екологично мислене, моите уважения, ама у вас по чешмите тече ли хлорирана вода? Как действа тя на човешкия организъм, знаеш ли ? Лепила, изолации, диоксини, това-онова има ли у вас? Какъв хляб ядеш, знаеш ли? Ако сам си го печеш, брашното знаеш ли как се обработва? Или сам си го правиш? Ами плодовете и зеленчуците сам ли си ги произвеждаш, и ако да, само със зелева чорба и отвара от цигари ли ги пръскаш? Продължавам за рапицата. Имам я вече доста години и въобще не ми пречи, да ти кажа. Смъртност нямам, не знам вече откога, ама не се хваля с това, щот съм дребен, от седмачетата, дет вика Скутелатора. Прашец не събирам. И какъв ти е проблема с меда, не ми е ясно? Пчелите го събират с голям кеф, туй че мрели аз не съм го виждал как става, градят, роят и тъй нататък, и аз кво да го правя, да го хвърлям ли? Или за ракия, ма пусто и тя била вредна, казват...

Цитат