Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 26

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.02.2014
    Здравеите,аз съм ползвал фасаген ,и бих казал 4е добре се работи с тази боя.

Автор
    Регистриран
    19.02.2013
    Пчеларски район
    Петрич
    И аз ползвам боя на водна основа

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Фасагена е вреден, аз не бих си боядисал кошерите.

Наблюдател
    Регистриран
    24.11.2013
    Аз боядисах през почивните дни няколко кошера с импрегнант на водна основа (една ръка) и след това боя на водна основа (две ръце). Използвах импрегнант и боя "Сократес".

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от xxs Виж публикацията
    Аз боядисах през почивните дни няколко кошера с импрегнант на водна основа (една ръка) и след това боя на водна основа (две ръце). Използвах импрегнант и боя "Сократес".
    Станало е перфектно, аз ползвам импрегнант и 1 ръка боя.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Колега ползвам бял фасаген и си взема оцветители.. по този начин си прави цветовете. Стават много добре. И на мен ми предстои боядисване на 70 корпус... дъна капаци и нуклеуси но мисля да ползвам лак на водна основа на сократес.

Наблюдател
    Регистриран
    13.03.2014
    Колко време(години) ползваш фасаген ? Ползвал съм и алкидна боя и яхтен лак и след втората година картината е една и съща, покритието се напуква, започва да се люспи и т.н. картината е позната на всички.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Опитвал ли е някои с Автоемаил лак ,кошери не съм боядисвал с такава боя но черчевета на прозорци съм боядисвал и смело мога да кажа че имаха нужда от ново боядисване чак след около 7-8 год.Вярно че е малко по скъпа но пък много по траина.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Павка верно пчелина ти е като детска площадка

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Аз ползвам това : http://www.selt.bg/bg/products/7/1
    Миналата година случих на 25% отстъпка в Бриколаж и си накупих доста бакички,като изчислих с отстъпката,литъра ми идваше по 2,70лв. неразреден.Боядисвам с валяк две ръце,като от тази година ползвам и импрегнатор преди това.Направил съм си следните цветове - син,жълт,оранжев,зелен,виол етов и бял.
    Засега съм доволен.Ползвам го за втора година и е рано да давам генерални заключения.Познавам пчелар,който изнася за Германия и си боядисва с фасаген кошерите.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •