Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 16 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 160
    Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    кмета много добре знае в землището на селото кой и къде обработва земи, отделно като отидеш в земеделието и могат да ти изкарат коя нива на кого е ... с други думи не е достатъчно само да седим и да чакаме някой да ни уведоми защото така били длъжни трябва да има и някаква инициатива и от наша страна и да се поддържа диалог ... да познаваш земеделците в района на селото си и да им имаш телефоните е задължително... с един телефонен разговор може да се спестят много проблеми
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Ново село
    ето и списък с арендаторите
    http://zemi.bg/leaseholders.php?aid=18&rid=149&lid=3343
    Ти си "намерил" къде да се насочиш - там е пренаселено...
    А относно списъка, не те знам от къде си го "изкопал" на е доста неактуален, или по-скоро непълен, и като сложиш и съседните села, където землищетата се допират едно в друго и почти до селата бройката е над 20, и зависи все пак в кой край си ги сложил - то селото е голямо по площ...

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Ти си "намерил" къде да се насочиш - там е пренаселено...
    А относно списъка, не те знам от къде си го "изкопал" на е доста неактуален, или по-скоро непълен, и като сложиш и съседните села, където землищетата се допират едно в друго и почти до селата бройката е над 20, и зависи все пак в кой край си ги сложил - то селото е голямо по площ...
    То където и да се насочи човек е бъкано с кошери.Ти къде би ме посъветвал да се насоча?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    То където и да се насочи човек е бъкано с кошери.Ти къде би ме посъветвал да се насоча?
    За догодина съм се ориентирал към парка на младежта - в двата му края, две не големи групи кошери... Фраш е с липи и разни други цъфтящи храсти! И за поилки няма да му мисля - да си пият речна водичка!

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Като помисля и аз в града е най-безопасно за пчеличките.Пълно е с липи и разни други дъвета и храсти.Тук никой не пръска с нищо.То в големия парк има кошери,виждал съм ги.Баща ми преди 20 години имаше 6-7 кошера в града и вадеше доста мед,ама много сложно беше със съседите.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Като помисля и аз в града е най-безопасно за пчеличките.Пълно е с липи и разни други дъвета и храсти.Тук никой не пръска с нищо.То в големия парк има кошери,виждал съм ги.Баща ми преди 20 години имаше 6-7 кошера в града и вадеше доста мед,ама много сложно беше със съседите.
    Има ли? Къде са? Аз не съм ги виждал и си мислех че ще е новаторство...
    А ти твоите къде си ги сложил(в смисъл в кой край)?

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Има има,където са къщите в парка,през оградата се виждат в задния край.Някой се е сетил по-рано
    Моите са по пътя за Долно абланово,почти на края на селото.Гората ми се пада някъде към 1.5-2 км.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Хе хе. Три кошера бяха, сега май са два. Не са в частен двор, но да не влизам в подробности, за да не направим беля на колегата.
    Иначе преди години, един приятел, лека му пръст, имаше 10 кошера в парка. Помня, че основно акация и липа му беше добива и то в нетърговски количества.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Потребител
    Регистриран
    24.10.2013
    Както някой вече казаха когато има санкции има и резултати. Голяма част от арендаторите са платежоспособни повече от пчеларите и при евентуално ходене по съдилища и институции за тях не е проблем. Вариант за създаване на "ДОБРОСЪВЕСТНИ" арендатори е някой от тях да изгорят в съда и това да получи медиино отражение.

Предлагам да дадем по 10лв на пострадали колеги(като тези в добричко) за съдебни разходи. При евентуален техен успех в съда тази инвестиция ще ни се върне многократно. Така хем ще покажем солидарност, хем ще направим крачка напред към обединение на пчеларите.
    Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш.

Потребител
    Регистриран
    01.01.2012
    Пчеларски район
    Североизточен
    Подкрепям, нека Борислав даде една банкова сметка и кой колкото има на сърце.

Страница 9 от 16 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •