Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 58

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Не се занимавай с глупости , давай смело. Горенето се прави, ако е имало преди това пчели.Най силните семейства са ми от военните сандъци . Рано се облитат и съответно се развиват.В интерес на истината,излязоха от зимата с най - много запаси от мед.Тази година дори планувам осмаци с три четири магазина ,Това са супер ракети и пролетта хващат всичката паша. Покрай Янтра паша дал господ.Единствено условие разбира се е млада кралица и по-рядко ходене на пчелина.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Потребител
    Регистриран
    02.01.2014
    Пчеларски район
    Общ.Чепеларе с.Косово
    Цитат Първоначално публикувано от спартак Виж публикацията
    Не се занимавай с глупости , давай смело. Горенето се прави, ако е имало преди това пчели.Най силните семейства са ми от военните сандъци . Рано се облитат и съответно се развиват.В интерес на истината,излязоха от зимата с най - много запаси от мед.Тази година дори планувам осмаци с три четири магазина ,Това са супер ракети и пролетта хващат всичката паша. Покрай Янтра паша дал господ.Единствено условие разбира се е млада кралица и по-рядко ходене на пчелина.
    Ех супер една работа по-малко.А аз мислех че ще имам проблем със сандъците защото са 2см.дебелина и ми се виждаха малко тънки но щом и ти казваш че добре се развиват да се надявам и аз на същото

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2013
    една седмица преди това отнесох едно по брадата докато им сипвах сироп и нямаше проблеми,но от тия двете ръката ми се поду до лакътя и от днеска гледам вече е почнала да спада.Имам още един да прехвърлям и жената само ме подиграва.Абе ще се опознаем ние с тях няма на къде.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Е чи следващия път пускай Жената напред. Тях не ги лови отровата
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2013
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Е чи следващия път пускай Жената напред. Тях не ги лови отровата

Не смея да я пускам напред.Току виж тя ги нахапала,пък ми е жал за пчеличките а и пари съм дал за тях.За това няма да рискувам.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Хаха, респект! Много уважавам хората дето си познават стоката
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    16.08.2014
    Благодаря за отговорите.Корпусите не са много наядени,но дървояда го има.Ще пробвам със сода.
    Поздрави

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •