Цитат Първоначално публикувано от xxs Виж публикацията
Аз ходих миналата седмица в "Александровска болница" в София при д-р Ушева (препоръчаха ми я, като много добра алерголожка). Направиха ми изследване. Оказа се, че не съм алергичен но все пак ми написа рецепта с лекарства, които е хубаво да имам винаги със себе си. Дори и ми предписа лекарство, което може да се пие превантивно още преди да си отишъл на пчелина. Още не съм си купил лекарствата и за това не мога да им назова точно имената, но ако има желаещи мога да кача рецептата тук. Относно лечението за което казва Ники питах само информативно и ми обърнаха внимание, че ако имам нужда се започва само през месец ноември.

Дано съм бил полезен.
Много полезна информация благодаря само един въпрос имам когато те тестуваха дали си алергичен зачерви ли ти се леко и сърбя ли те малко там където капват отровата или не.Защото на мен ми се зачерви и леко ме сърбя и съответно отговора беше че съм алергичени нищо повече никаква консултация не проведохме и затова мисля до отидя пак при друг специалист за да се консултирам.А ако е удобно и рецептата да качиш или поне имената на лекарствата особенно това което се пие превантивно