Вчера се е провело годишното отчетно-изборно събрание на общинската организация на гр. София, управител на което е също Мишо Михайлов. Самото Софийско пчеларско дружество при създаването си преди няколко години е имало над 400 члена (пчелари), които под вещото управление на Мишо Михайлов към днешна дата са сведени само до 32 човека, половината от които не са присъствували на вчерашното събрание. На самото събрание е имало критики, както и поредния член на управителния съвет, който доброволно напуска, защото не е съгласен с политиката на Мишо.
Избрани са 2-ма делегати, които да присъствуват на годишното събрание на БПС, което ще се проведе на 29-ти март, както и забележете - да присъствуват и на учредяването на новата НППО, което ще се проведе някъде през средата на април. Тази нова НППО ще се ръководи САМО ОТ СТАРИ ВОЖДОВЕ, напук на желанието на всички български пчелари.
Най-интересното от цялата тази работа е, че аз нищо официално не знам по въпроса, въпреки че уж съм "член на работната група". Явно са ме изолирали и зад гърба ми продължават да си правят техните си договорки така, както им оттърва.
Така като гледам, явно старите вождове ЯКО СА ЗАХАПАЛИ КОКАЛА и НЕ ИСКАТ ДА ГО ПУСКАТ БЕЗ БОЙ !!! Явно са готови да водят война за този кокал. Аз предлагам този път да им изпълним желанието. Като искат война - ще я имат. Това тяхно обединение вместо да ги направи по-силни, всъщност ще ги отслаби. От сега нататък ще се раздират от вътрешни конфликти на тема "Кой ще кара влака". Ще им се налага да правят хиляди фалшификации, за да доказват на Министъра че уж пчеларите са зад тях.
Ха-ха ...... Достатъчна е една единствена мощна пчеларска организация извън техния състав, която да ги постави на колене, и групово да ги изхвърли на боклука на историята.