Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 28 от 64 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 271 до 280 от общо 640
    Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    Снощи, като прочетох постингите ти, помислих, че си прекалил с водката. И сельодката. Подразних се от наглостта ти, но кой ли не е изричал думи, за които съжалява след това. Но явно приемаш мълчанието като малодушие. Лично аз никога не съм обръщал внимание на хаотичните ти и неразбираеми постинги, чета ги през ред. Явно няма да получиш бан и ще продължиш да пишеш. А заслужаваш. Предполагам, че вече няма да имаш лице да излизаш да говориш на трибуна пред тези, които наричаше гейове, курви...но знае ли човек... може да се засечем някъде...
    Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Bee Varna Виж публикацията
    Постинга ми беше коректен. Няма псувни в него. Изразявам моето отношение към тези които го заслужават.
    Постинга ти беше кръчмарски, в стил пиян зидаромазач, който се влачи на четири крака под масата и сипе обиди и псувни към всичко живо около него. Това си представях, докато го четях.

Вячеслав - приятели сме, но ти направи голяма издънка. Опитвам се да я потуля и да омаловажа случката, но ти продължаваш в същия дух. Ако бях на твоето място, щях да кажа "Пичове, попрекалих с чашката. Извинявайте за написаното. Моля администратора да го изтрие.". И с това случая щеше да приключи и постепенно да се забрави. Вместо това ти ппишеш, че е бил коректен и продължаваш да спориш. Не знам какво да мисля.

Искаш ли да го извадя на бял свят и да го подложим на гласуване? И така да те намразят всички във форума? Или по-добре да изтрия и тези няколко постинга и да се надяваме, че случая ще се забрави?

Избирай ............

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Събрание на пчеларите в Пловдив на 04.03.2014 г. - Изказвания на различни пчелари

Извинявам се, но записа защо не ви е пълен?Човек може да остане с убеждението за нещо скрито.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Просто свършиха батериите на двете камери.

Все пак аз не съм професионален фотограф или кинооператор, че да дойда на събранието със 100 кила апаратура. Имам само две любителски камери за по 200-300 лева, и това е. Да сте доволни, че и това съм го снимал. Който не е доволен - ами да си беше донесъл камера и да снима.

Ти дойде ли на събранието?
    Донесе ли камера?
    Успя ли да го снимаш цялото?
    Загуби ли после 2 денонощия в рендеринг и още едно денонощие за качване в You Tube?

Направи го всичко това, пък после аз ще те критикувам за допуснатите гафове, за да видим как ще се почувствуваш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    https://www.facebook.com/vyacheslav....22421664541935
    Имам последователи. Урра!
    Този пост е редактиран от Bee Varna; 13.03.2014 в 07:48.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от jojonov Виж публикацията
    Снощи, като прочетох постингите ти, помислих, че си прекалил с водката. И сельодката. Подразних се от наглостта ти, но кой ли не е изричал думи, за които съжалява след това. Но явно приемаш мълчанието като малодушие. Лично аз никога не съм обръщал внимание на хаотичните ти и неразбираеми постинги, чета ги през ред. Явно няма да получиш бан и ще продължиш да пишеш. А заслужаваш. Предполагам, че вече няма да имаш лице да излизаш да говориш на трибуна пред тези, които наричаше гейове, курви...но знае ли човек... може да се засечем някъде...
    Аз мислих когато писах гаден пост че ще вдигна максимум недоволство сред пчелари. Но цел на поста е друга, аз исках ти да обърнеш глава назад и да дадеш оценка на това което Ти направи за пчелари, какво направено за твоя сметка в обща полза, а какво лице ще имам и дали ще излизам на трибуна въпрос на цели поставени от всеки за себеси. Надявамсе, че гаден пост ще накара пчелари не само да се обидят на мен но и да погледнат на зад, а след това да вземат решение за на пред, какво искат и да започнат на действия да го правят. Това пожелавам на всеки от форума. А ЗА ОБИДИ МОЛЯ ДА МИ ПРОСТИТЕ! ЦЕЛТА НА ТЯХ ДА ВИ СЪБУДА А НЕ ДА ОБИДЯ И ДА ВИ ЗАСЕГНА ЧУСТВАТА. Всеки има право но по някога за да почне нещо да се прави трябва да заболи силно.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Три дена не написах нищо и темата потъна в забрава. Аз обаче не съм спирал да мисля и работя по проблемите на пчеларите. Много внимателно анализирах мненията на хората, писали в тази тема, и във връзка с това искам да задам няколко директни въпроса:

1. Има ли сред посетителите на форума кандидати, които искат да станат учредители на една НОВА пчеларска организация БЕЗ НИТО ЕДИН СТАР ВОЖД В НЕЯ?
    2. Има ли сред посетителите на форума кандидати, които искат да участвуват в Управителния съвет на новата организация?
    3. Съгласни ли са кандидатите за членове на Управителния съвет да ЖЕРТВАТ много лично време и много навъртени километри в името на всички пчелари?
    4. Готови ли са да поставят проблемите на пчеларите с приоритет НАД ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ ?
    5. Готови ли са да обещаят, че ще бъдат АКТИВНИ и редовно ще идват на събранията на Управителния съвет?
    6. Готови ли са да обещаят, че в случай на нужда в къщи ще работят по цели нощи, ако възникне някаква спешна работа, свързана с някой документ?
    7. Готови ли са в следващите няколко дни да участвуват АКТИВНО в подготовката на устава и другите документи и в следващата Събота и Неделя да бият път няколкостотин километра за Учредяването на организацията?

Събитията се развиват с бързи темпове, така че с молба ако има кандидати, отговарящи на горните условия, да пишат тука в темата или да ми напишат Лично съобщение, в което да ми дадат и данни за контакт - Имена, населено място, телефон, мейл адрес.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И още един път искам да задам същите 7 въпроса, но този път за кандидат-майкопроизводители и производители на отводки, които да са навити да създадем една НОВА Майкопроизводствена асоциация, и да се опитаме да я узаконим при Министъра на земеделието.

Автор
    Регистриран
    12.01.2014
    Пчеларски район
    Троянски Балкан
    Да си дойдем на думата. Твъдро съм за разрушаване на сегашното статукво. И най-добре това може да направи нова пчеларска организация, която да покаже, че има креативност, че може да се бори и да решава проблеми. От това имаме нужда. Относно моят скромен принос - бих помагал с всичко по възможностите ми. Управителен съвет, контролен съвет и всички останали управленски функции просто не са за мен.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 28 от 64 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •