Три дена не написах нищо и темата потъна в забрава. Аз обаче не съм спирал да мисля и работя по проблемите на пчеларите. Много внимателно анализирах мненията на хората, писали в тази тема, и във връзка с това искам да задам няколко директни въпроса:

1. Има ли сред посетителите на форума кандидати, които искат да станат учредители на една НОВА пчеларска организация БЕЗ НИТО ЕДИН СТАР ВОЖД В НЕЯ?
2. Има ли сред посетителите на форума кандидати, които искат да участвуват в Управителния съвет на новата организация?
3. Съгласни ли са кандидатите за членове на Управителния съвет да ЖЕРТВАТ много лично време и много навъртени километри в името на всички пчелари?
4. Готови ли са да поставят проблемите на пчеларите с приоритет НАД ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ ?
5. Готови ли са да обещаят, че ще бъдат АКТИВНИ и редовно ще идват на събранията на Управителния съвет?
6. Готови ли са да обещаят, че в случай на нужда в къщи ще работят по цели нощи, ако възникне някаква спешна работа, свързана с някой документ?
7. Готови ли са в следващите няколко дни да участвуват АКТИВНО в подготовката на устава и другите документи и в следващата Събота и Неделя да бият път няколкостотин километра за Учредяването на организацията?

Събитията се развиват с бързи темпове, така че с молба ако има кандидати, отговарящи на горните условия, да пишат тука в темата или да ми напишат Лично съобщение, в което да ми дадат и данни за контакт - Имена, населено място, телефон, мейл адрес.