Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 295

Тема: Отводка

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ха сега дай и линк откъде си го купуваш, че и аз се заинтересувах.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ха сега дай и линк откъде си го купуваш, че и аз се заинтересувах.
    Цитат Първоначално публикувано от suni Виж публикацията
    Дай сега и линк за поръчка и после давай идвай да почерпя .

Цитат Първоначално публикувано от ganchev55 Виж публикацията
    И аз имам интерес.Благодаря.
    Бий Голд ЕООД
    гр. Велико Търново
    Енчо Енев - 0895734474

или

АПИССЕЛЕКТ ЕООД
    гр. Пловдив
    Калоян Кисов - 0878906821

Пращат го с куриери, но тая година си купих няколко туби от изложенията, че доставката и наложеният платеж хвърлят десеттина лева, че и отгоре...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Интересно, че в сайта на фирмата http://www.lamons.es/eng/cat.asp?IdC...IdProducte=178 точно този продукт се предлага за всичко друго, но не и за пчели. А това което виждам на снимката, предложена от Искрен изрично пише "BEES".

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Интересно, че в сайта на фирмата http://www.lamons.es/eng/cat.asp?IdC...IdProducte=178 точно този продукт се предлага за всичко друго, но не и за пчели. А това което виждам на снимката, предложена от Искрен изрично пише "BEES".
    Не му правя реклама, нито на продукта нито на дистрибуторите му, няколко човека искаха контакти...
    Безспорен факт е че самият витамин мирише на концентриран фураж, има си и съдържание - всеки си да прецени за себе си. Аз го ползвал, доволен съм от постигнатите резултати, пчелите го вземат(до сега не са ми се оплаквали от него) и ще продължа да го ползвам!!!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Не му правя реклама, нито на продукта нито на дистрибуторите му, няколко човека искаха контакти...
    Безспорен факт е че самият витамин мирише на концентриран фураж, има си и съдържание - всеки си да прецени за себе си. Аз го ползвал, доволен съм от постигнатите резултати, пчелите го вземат(до сега не са ми се оплаквали от него) и ще продължа да го ползвам!!!
    Не се и съмнявам, че правиш реклама някому или че ни подвеждаш. Просто констатирах, това което споменах.
    Аз също ще си купя 5 литра за проба и ако резултати ме удоволетворяват, бих си взел още.

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Аз си го поръчах предната седмица от Пловдив там разполагат със 1л разфасовка цената 30лв без доставката .Калоян е много точен и любезен обяснява много подробно.
    Милен Михов

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Днес отворих 3 кошера да запиша как е развитието от опита.
    Стеснения най зле, махнах всики прегради.
    Този на 1 корпус почти са го изпълнили и на5 - 6 пити с пило.
    Този на 2 копуса най добре в 2рия корпус няма почти никакъв мед 6 - 7 пити с пило и изпълнен до край с пчели. Долния корпус не съм го гледал, но предполагам има доста мед.

Наблюдател
    Регистриран
    07.03.2014
    Пчеларски район
    с.Крушовица обл. Враца
    Здравейте.Ако имате желание бихте ли ми отговорили на следния въпрос: имам 16 бр. ДБ напълно развити на 7-8 рамки досега, от тях искам да извадя 11 бр. отводки ( за новите ми кошери ) как да процедирам по колко рамки да извадя от кошер и най важното Майката къде да я оставя в отводката ли или в стария кошер.Изключително съм Ви благодарен предварително!

Потребител
    Регистриран
    23.06.2013
    Пчеларски район
    община Силистра
    Аз бих процедирал по следния начин:
    Докарвам единият кошер в роево състояние, след това по 2 рамки люпещо се пило, 1 с прашец и с по 1 маточник във всеки нов кошер, живот и здраве се излюпват майки оплождат се и си готов. Успех!
    "Човек е щастлив, когато е отпратил миналото, забравил злобата, не чака от никой нищо...

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.06.2013
    Пчеларски район
    Брезник
    С 1 трудно ще стане, по добре поне 3 да ги докара до роево състояние, от останалите мед да се извади

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •