Ето в този случай аз предпочитам да го прехвърля на гол ройПървоначално публикувано от petkofire
Ето в този случай аз предпочитам да го прехвърля на гол ройПървоначално публикувано от petkofire
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Това е добра идея,но аз няма как да го направя,защото нямам изградени ЛР пити.
ИВ Трейдинг ООД предлага пластмасови опаковки с различна вместимост благодарение на прозрачността, на които потенциалния купувач може да оцени качеството на пчелния мед още преди покупката. Предлаганата опаковка е удобна за използване. Атрактивния дизайн ще създаде възможност за привличане вниманието на купувачите.
![]()
Опаковъчни решения за Вас
Пич,гол рой означава само восъчни основи!!Не ти трябват пити.Първоначално публикувано от petkofire
Пич,според теб в средата на март ,дали ще градят тези основи?А за изградените пити имах впредвид да сменя кошера,като на мястото на стария сложа корпус с изградени питиЛР.Знам какво е гол рой!
Аре Коста сега в твой стил, що е то гол рой има ли основи няма ли, има ли пити няма ли или пък са само пчели без нищо??!! Давай ти си!
Колеги,дразгите са излишни,темата е "пчеларски инвентар",придържайте се към нея.
[quote="petkofire"]Пич,според теб в средата на март ,дали ще градят тези основи?
ПРОБВАЙ ДЕ!!
ДЕСПОТОВ, МОЯ СТИЛ Е КОДИРАН!!ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ.
Интересува ме, какъв уред трябва да закупя за нагряване на телта на рамките при монтаж на восъчни основи. Конкретно ме интересува волтаж, ампераж и други подобни харектеристики, за да не ми се смеят в магазина.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))