Цитат Първоначално публикувано от jojonov Виж публикацията
Снощи, като прочетох постингите ти, помислих, че си прекалил с водката. И сельодката. Подразних се от наглостта ти, но кой ли не е изричал думи, за които съжалява след това. Но явно приемаш мълчанието като малодушие. Лично аз никога не съм обръщал внимание на хаотичните ти и неразбираеми постинги, чета ги през ред. Явно няма да получиш бан и ще продължиш да пишеш. А заслужаваш. Предполагам, че вече няма да имаш лице да излизаш да говориш на трибуна пред тези, които наричаше гейове, курви...но знае ли човек... може да се засечем някъде...
Аз мислих когато писах гаден пост че ще вдигна максимум недоволство сред пчелари. Но цел на поста е друга, аз исках ти да обърнеш глава назад и да дадеш оценка на това което Ти направи за пчелари, какво направено за твоя сметка в обща полза, а какво лице ще имам и дали ще излизам на трибуна въпрос на цели поставени от всеки за себеси. Надявамсе, че гаден пост ще накара пчелари не само да се обидят на мен но и да погледнат на зад, а след това да вземат решение за на пред, какво искат и да започнат на действия да го правят. Това пожелавам на всеки от форума. А ЗА ОБИДИ МОЛЯ ДА МИ ПРОСТИТЕ! ЦЕЛТА НА ТЯХ ДА ВИ СЪБУДА А НЕ ДА ОБИДЯ И ДА ВИ ЗАСЕГНА ЧУСТВАТА. Всеки има право но по някога за да почне нещо да се прави трябва да заболи силно.