Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 640

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Събрание на пчеларите в Пловдив на 04.03.2014 г. - Изказвания на различни пчелари

Извинявам се, но записа защо не ви е пълен?Човек може да остане с убеждението за нещо скрито.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Просто свършиха батериите на двете камери.

Все пак аз не съм професионален фотограф или кинооператор, че да дойда на събранието със 100 кила апаратура. Имам само две любителски камери за по 200-300 лева, и това е. Да сте доволни, че и това съм го снимал. Който не е доволен - ами да си беше донесъл камера и да снима.

Ти дойде ли на събранието?
    Донесе ли камера?
    Успя ли да го снимаш цялото?
    Загуби ли после 2 денонощия в рендеринг и още едно денонощие за качване в You Tube?

Направи го всичко това, пък после аз ще те критикувам за допуснатите гафове, за да видим как ще се почувствуваш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    https://www.facebook.com/vyacheslav....22421664541935
    Имам последователи. Урра!
    Този пост е редактиран от Bee Varna; 13.03.2014 в 07:48.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Инж! Михайлов никога не е бил от най-компетентните. И продължава да си няма и на идея какво трябва да се направи за да върви пчеларския сектор напред.

Интервюиращия на няколко пъти намекна за ниските цени на меда -...... пчеларите субсидии искали ( демек, не щат по-високи цени); За ветеринарния контрол...... парите за пчелари проверители ги спряха ИМЕННО ЗАЩОТО НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШАТ и не свършиха цели два програмни периода (пък и да открият болни семейства - КАКВО?). В световен мащаб има тенденция към премахване на длъжността пчелар-проверител, понеже е неефективна(малко свършена работа пък за много пари).

Кога за последен път ДВСК-то е обикаляло по къщите на хората за да проверява дали храната в хладилника на всеки е годна за ядене? Дори и да има някъде такава, то от ефекта й най-много да прострадат няколко човека живеещи под един покрив (а не цял квартал, град или из цялата страна). На проверки подлежат производителите/тези които предлагат (кварталните магазичета или хипермаркети), а не крайния потребител! (разбирайте го ветеринарен контрол на пазара(производители/търговци) на пчели/майки, какъвто в България отсъства). При нас всичко е наобратно.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •