сряда, тази седмица. по принцип е четвъртък и пак ще бъде...
сряда, тази седмица. по принцип е четвъртък и пак ще бъде...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ясно пак ми се разминават нещата,но да не се каня другия път ще се радвам да се запозная със цялата група![]()
Милен Михов
Опа опа!
Тази седмица има разни обедни мероприятия, на които любителите пчелари няма да можем да присъстваме...
Затова предлагам да се съберем на "другата с-бирка" - на "Хъшовските пчелари" ;-)
Да не ми минава котка път, В ЧЕТВЪРТЪК КЪМ 19:00 ще сме в механа Хъшове. Засеха съм говорил с 2-3 човека, но всеки, който желае може да заповяда.
Предлагам да си говорим за текущите мероприятия на пчелина и около него, както и за това кой, кога и за колко време ще ходи до Пловдив.
До сега не ми се е получавало, но пак моля: Казвайте ако ще идвате, за да запазя места спорд хората.
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
То запазването на маса е лесна работа Жорка, обаче по-интересният момент е че от 20:00 часа има мач - Лудогорец-Лацио, а в Хъшовете не е фраш от телевизори, затова да вземем да "изневерим на традициятя" и да отидем на Жорела, там освен че има много телевизори, ти дават едно листче да си напишеш имената и да прогнозираш точен резултат и за позналите има награда...?!?
За мене не е проблем. Даже ми е по близо. Са мо се чудя дали там ще си чуваме приказката....
Иначе и в Хъшовете има едно ТВ - до бара...
Както кажете!
Георги Корчев се казвам
Казвайте последно къде ще се съберем, че да не отидат хората на две места.
Предлагам да си остане Хъшове, за да няма обърквации, а аз да мина да запазя маса "под талавизора" ;-)
Пак ще кажа 7-8 човека пък да видим...
19:00ч.
Георги Корчев се казвам
Ще гледам да дойда и аз.
останa Хъшове!
Георги Корчев се казвам
19-19:30 ще гледам да дойда...
Утре да не забравите в 17 часа при Брани,колеги!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))