Вчера в гр.Пловдив аз Ви дадох "Обръщение към пчеларите". В него е записано, че се прилага концепцията. За съжаление не Ви дадох и концепцията, а носех копие от нея. Освен тях имам още един материал, свързан със създаването на национална пчеларска организация. Всички тези материали са отпечатани в "Пчеларски вестник", започвайки от бр. 2 на 2014г. Независимо от това, моля да ми посочите електронен адрес, на който да Ви изпратя всички материали, които съм изготвил от началото на годината по темата "национална пчеларска организация". Молбата ми е само да не ги предоставяте на "работната група", водена от г-н Михайлов - имам предвид председателите на старите "Национални пчеларскаи организации". Ако те се интересуват от тези материали да ги четат в "Пчеларски вестник". Аз обаче съм против те да ползват моите разработки без мое съгласие, а такова на тях нокога няма да дам! За мен те вече са хора от миналото на пчеларството. Смятам, че освен да му нанесат вреди, те нищо друго не могат да направят. Ако е необходимо мога да се обоснова за това твърдение.