Понеже много се забавих с публикуването на първата версия на файла с всички пчеларски организации в България - ще го направя сега.

Ето го - изтеглете го: PDv01.rar

Файла не е довършен и в него все още не фигурират всички организации, но работата с издирването и попълването върви много бавно. Все още не съм пресканирал всички директории на Ciela-та и все още не съм въвел всичката информация, която я получих на ЛС от някои от вас. Публикувам файла, защото утре и вдруги ден ще съм в Пловдив, и няма да мога да работя по него.

Който от вас иска, може да продължи да работи по файла, като въвежда с червен цвят новите данни или поправя съществуващите с по-актуални. Важното е да е с червен цвят, за да мога после аз лесно да обединя информацията, получена от различни хора, и да публикувам на страниците на форума поредната версия на този файл. За в бъдеще този файл ще се поддържа непрекъснато с актуална информация, и всички биха могли да го използват като информационен регистър, ако искат да контактуват с един или друг лидер.

В колонките за телефон трябва да се публикуват само телефони, които дадения човек е съгласен да бъдат публични и ги е публикувал някъде по форумите или по регистрите на държавата - напр. БУЛСТАТ. Мейлите трябва обаче да се попълват в следващата колонка, за да може все пак да има поне едно надеждно средство за контакт, което да се ползва от всички желаещи.