Матеев, щега ще започне да ти светва крушката. От сега си на обща позиция в група хора пробвали да направят нещо. Ганчо успя и стана това което имаме! Каквото правим е саможертва. След това ще бъдем плюти и распяти не от всички пчелари но е от болшинство. Вчера сиди пчелар, не прилича на нищо, буркани от буклука, не знам дали е мити или не, питам го каде членува? Регистриран ли? Отговора прост, когато започнат да дават пари ще мисля. За такъв пчелар трябва ли да положа сили и нерви да го защитявам? Не се заслужава, а най интересно, че и той не го иска от мен. Него устройва това положение. Устройват буркани от буклуджийска кофа, без етикет, без нищо и общо взето такива 40-50 % ако не е повече. Атанас Каракашев отишел в Долен Чифлик и каза на пчелари че аз избран незаконно. Каза им че като овце трябва да продължат да гушат Мишо Михайлов с парите и те май се съгласиха, как можеш да обединиш областа в едно цяло когато пратеници на Михайлов създават голямо излишно напрежение. Лошо е че нито Янко нито Каракашев нищо не направили за пчелари. Янко не го допускат никаде във Варна, освен омраза, скрита и подмолна към него няма нищо друго. Каракашев - за него достатъчно хора исказаха отрицателно мнение. И най важното, те са и двамата членовете на СБП, Янко лъгал че мазал за да събере някой лев от пчеларите, това ще продължава и каракашев. А реално никой не питал себеси, какво направи Янко и какво направи Каракашев за пчеларите на областа, остави областа, за пчелари - членове на СБП от наша област. Отговора един - нищо. Диминимис преди години е решение на правителство а не на наши босове, да не се заблуждават пчелари по местата. Варненска златна пчела членува при Михайлов в СБП, зададох им въпрос освен това че решават за кило захар на сбирка какво направили като организация, с кой общуват, отговора правим си обучение и викаме лектори за себеси. Това е отговор на пчелари с минимална възраст над 55 години и които най малко занимаватсе с пчеларството не по малко от 10 години. Това е картинката във Варна, да могат да направят всичко за да ссъпят това което правят за тях и няма да мръднат пръст за другите. Това е хора избрали Каракашев за областен незнама кой, да ги оставя за да му плащат, за да може да ги лъже и да им маже, те си избрали лидер, но този лидер за СБП ВАРНА, и са длъжни да разберат че ние тук е ВАРНЕНСКА ОБЛАСТ и СБП ВАРНА ще бъде член на тази ОБЛАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ И ЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА РЕДА НА ОБЛАСТНО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ДА НЯМА ХАОС В РЕГИОНА. По този повод ще разговарям с Михайлов. Хора повярвали на моите думи няма да бъдат изоставени. Ние ще се борим за ред и дисциплина в Областа, ще се борим за правата си като пчелари, ще защитяваме наши членове от беди и неприятности в бранша, ще търсим подпомагане от държава, но по правилен и законов ред. И ще търсим отговорност от всички които нарушават закона. Умни хора ще разберат какво правим за пчеларството и ще присъединят към нас. Матеев действай и всичко ще се дойде на мястото си.