Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 640

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Абе за революции не знам, но за една анкета, с анкетни карти с интересуващите Ви въпроси е добро място и време. Пловдивското изложение - също.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Областно Пчеларско Дружество " НЕКТАР" Варна, зам председател Вячеслав Коврайский, тел 0895668111, 0878470779
    " Варненска Златна Пчела" - председател Матеев тел +359 89 9101385, общинско пчеларско дружество " НЕКТАР" гр. Суворово председател Димо Йорданов- +359 88 7540476, общинско пчеларско дружество " АКАЦИЯ" Белослав председател Антон Димитров тел 0895668106, общинско пчеларско дружество " НЕКТАР" председател Колоян Тронков +359878404973това е част на дружества, в Варненска област, в гр Долен Чифлик сменили председател и сега нямам контакт с дружество

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Много ниска активност. Абе колеги-пчелари, вие нима не разбирате, че със своята пасивност бетонирате съществуващото положение за следващите 100 години?

От сутринта до сега форума е посетен от няколко стотин човека, а на молбата ми се отзоваха само 5-6 от тях. Невероятно, но факт. Започвам да си мисля, че пчеларите май наистина искат да бъда лъгани и мамени от Ганчо Ганев и от Майкопроизводителната мафия (пардон - асоциация).

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    10000000% си заслужаваме каквото ни се случва. То бива бива нихилизъм ама това е ......
    Матеев ако продължиш борбата значи или защитаваш много силни лични интереси или си много инат, да не кажа много тъп. Съжалявам за грубия изказ, но това са фактите. Един политик го каза и всички скочиха срещу него, но тогава и сега съм подкрепял из цяло неговите думи "лош материал". Бай Ганьо е най-точното олицетворение и най-точния събирателен образ за нас. Алеко Константинов е набарал много точно чертите на българина и ги е усмял със своя герой. Безкрайно съм разочарован от вас не уважаеми съфорумници. Давам ви карт бланш да си излеете цялата злоба и ненавист върху мен и дано това ви помогне да с изпразните, освободите и утре направите най-малкото за общото благо.

Потребител
    Регистриран
    03.11.2013
    Не сте прав, че няма улики срещу многобройните нарушения на представиртелите на майкопроизводителите, на членовете на работната група по тригодишните пчеларски програми. Лошото е, че всички си мълчат и никой на повдига завесата на нарушенията, които са по-скоро престъпления. Работната група по тригодишната програма, за участващите в нея представители на пчеларския бранш, е нещо като магазините "За всекиго по нещо". Вярно за едни това "нещо" е по-голямо, за други по-малко, а за най-хитрите - огромно.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Каня всички председатели на общински дружества на Варна и Варненска област да се срещнем за кръгла маса за да обсъдим положение в нашата област. И да изработим плана за развитие и подобряване на нещата. Каня представителя на СБП за Варна г-н Каракашев да се присъедини към това мероприятие.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Да започна подред.

Първо, лично аз отдавна съм спрял да вярвам че законите в Бг се измислят от добронамерени некомпетенти - просто чак такива идиоти не е възможно да има.
    Друг е въпроса че впоследствие Ганчо се е обкръжил от точно такива, просто няма как да бъде търпян накой който е над нивото му.

Дали пчеларските "вождове" са добронамерени? - по-голямата част от тях - не(но някои от тях дотам се вживяват в ролята, че още малко и сами ще си повярват). Те искат абсолютно същото което прави Ганчо, но за себе си.
    Дали са опозиция? - Някои от тях са. Просто загубиха надпреварата и в момента са един вид девета глуха. Те са особен вид опозиция - такава която няма интерес да се променят правилата на играта или системата. Знаят че колко е гнила и това тях ги устройва напълно. Те хем са провив Ганчо, хем не чак дотолкова че да възбудят общественото недовоство, което да презизвика коренна промяна ида се "секне кранчето". Други, никога не са били опозиция но в даден момент са си повярвали че могат да седнат на стола на Ганчо ( Михайлов)

Това което стана със СБП през Март 2010, ако не ме лъже паметта беше следното:

Клубът на пчеларите Номер 1 инициираха създаването на нова, единнна... и т.н. организация, като главен инициатор беше бай Киро (жертвал собствени средства за да стане това възможно). Дежа вю?
    Троянският кон (на Ганчо) Мишо Михайлов успя да застане начело, като впоследстъвие устава веше променен и мандата му от 1 година се превърна в доживотен (поредния узорпатор). Начинът по който беше избран е показателен за манталитета на пчеларите в България. За 20 лв (равняващи се най-много на 4 кг мед) те са готови да гласуват за някой друг, вместо за такъв който уж им е приятел и после да се хвалят със постъпката си. Ако Бонев има желание, нека това той да го обясни по-подробно.

След като Михайлов беше избран (именно заради него), толкова желаното обединение не можа да се състои, много хора, които преди това бяха готови да подкрепят новата организация, се отдръпнаха. Идеалите им бяха потъпкани. Той не успя да привлече и нови членове и остана да си царува сам (заедно със Челебиева) във поредната куха организация.
    Добронамереност (той и Челебиева)? Ха ха ха. Едно обаче е вярно за него - той е мега, хипер ТЪП ( и аз съм със ниско IQ, но поне се опитвам да компенсирам).
    Всеки който е добронамерен (и признава пред останалите че нищо не е постигнал) би постъпил точно като Бонев - да се оттегли, вместо да се опитва всячески да се задържи във властта.

Протестите на пчеларите - тяхната функция беше да се "изпусне парата" на общественото недоволство, да се посочи виновник, който да обере пешкира за масовата смъртност, щото в противен случай щеше да гръмне Развъдната асоцияция/липсата на ветеринарен контрол (на където бяха и тръгнали нещата). Миналата година най-тежко засегнати бяха области без интензивно земеделие.

Защо Ганчо не е предприел ход да си "излъска" имиджа? - ми не му е и нужно. Наличието на цензура, непрозрачност и поддържането на пчеларите в неведение е достатъчно за да няма разклащания във властта.
    Пчеларите макар и като цяло да са недоволни от Държавата, нямат нищо уличаващо, което да предизвика недоволството им към определена личност (в случая Ганчо). Добре обмислен политически ход! За това и те не са готови да си мръднат пръста и да направят нещо (не разпознават врага като враг).
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •