Цитат Първоначално публикувано от jojonov Виж публикацията
Мисля че, да се опитваш да се разбереш с тях , всички тях ,си е пълна загуба на време. Ако ще е организация, по-добре да е нова и алчните капитани да се игнорират. То и без туй никой не ги долюбва. А заслужават само едно яко налюбване, съчетано със сръбска музика и бой...
Хем си прав, хем не си. Лесно можем да се отречем от съществуващите вождове, но има един малък проблем - Къде са новите вождове?

Май такива няма или поне аз не съм чувал за тях. Ако ги махнем съществуващите, Ганчо Ганев ще си остане съвсем без никаква опозиция. Та ние така само ще му направим услуга и ще му гарантираме още 100 години царуване. Не е ли по-добре от съществуващите стари вождове да подберем най-добрия и най-малко опетнения и да го подкрепяме и търпим дотогава, докато се сдобием с нов, още по-добър вожд?

Според мене към днешна дата ние пчеларите страдаме от ОСТЪР ДЕФИЦИТ НА АКТИВИСТИ. Вместо да се появяват нови, започнахме да губим дори и старите наши активисти и съвсем ще си останем без лидери. Кого ще изберем? Кого ще издигнем там до висините, и после да го хвърлим в лапите на Ганчо Ганчев? Кой ще го подкрепя, кой ще го обучи, кой ще го финансира, кой ще му налее в главата самочувствие, смелост и увереност. Дайте го този Левски, че и на мене вече взе да ми омръзва и искам да се оттърва от проблемите, които сам си натресох.

Знаете ли по какво се различават съществуващите вождове от всеки един останал пчелар?
1. Те са активисти
2. Те сами се финансират

И ако някакви активисти все пак бихме могли да намерим, какво ще кажете за тяхното финансиране? Колко от вас се бръкнаха да изпратят по 100 лева на Бонев? Николко. Не го направих дори и аз. Колко от вас му благодариха? Николко. Не го направих дори и аз. А човека си съсипа здравето, нервите и финансите за всички вас и за мене в това число.