Крадеца е "пчелар", за съжаление! Това не крава или кон да го върже манго и води!
Крадеца е "пчелар", за съжаление! Това не крава или кон да го върже манго и води!
Само бой ли...Какво ще им се случи просто не могат да си представят.
И на мен ми откраднаха два кошера,но съм сигурен че са цигани,защото около нова година при 5 градуса пчеларите знаят,че ще съсипят пчелите.
И както пише колегата gorgi,ако ги разбера кои са ще има не само бой но и.....
Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн
Преди 5-6 години се наложи в началото на февруари да преместим няколко кошера на 20км.с лек автомобил.Нито едно семейство не пострада.Така,че не бъди сигурен в това,че цигани са ги откраднали.Причината довела до преместване на кошерите също е кражба.От 30кошера бяха останали 8 и за да ги спасим се наложи преместването.
При 5 градуса пчеличките си работят вътре в кошера и кълбото е разпуснато.През деня някои дори излизат.Аз почти всеки ден съм там.Като деца са ми.Те сами показват какво им харесва.
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))