Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 31

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Крадеца е "пчелар", за съжаление! Това не крава или кон да го върже манго и води!

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Бой, само бой спира такива мърльовци.

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    Само бой ли...Какво ще им се случи просто не могат да си представят.

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    И на мен ми откраднаха два кошера,но съм сигурен че са цигани,защото около нова година при 5 градуса пчеларите знаят,че ще съсипят пчелите.
    И както пише колегата gorgi,ако ги разбера кои са ще има не само бой но и.....
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от volodq Виж публикацията
    И на мен ми откраднаха два кошера,но съм сигурен че са цигани,защото около нова година при 5 градуса пчеларите знаят,че ще съсипят пчелите.
    И както пише колегата gorgi,ако ги разбера кои са ще има не само бой но и.....
    Преди 5-6 години се наложи в началото на февруари да преместим няколко кошера на 20км.с лек автомобил.Нито едно семейство не пострада.Така,че не бъди сигурен в това,че цигани са ги откраднали.Причината довела до преместване на кошерите също е кражба.От 30кошера бяха останали 8 и за да ги спасим се наложи преместването.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    при 5 градуса пчеларите знаят,че ще съсипят пчелите.
    Аз пък знам, че нищо няма да им стане, но то е сигурно защото не съм пчелар.
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    При 5 градуса пчеличките си работят вътре в кошера и кълбото е разпуснато.През деня някои дори излизат.Аз почти всеки ден съм там.Като деца са ми.Те сами показват какво им харесва.

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Цитат Първоначално публикувано от FVCVS CAESAR Виж публикацията
    Аз пък знам, че нищо няма да им стане, но то е сигурно защото не съм пчелар.
    Сигурно ги е поръчал някой като теб.
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    Сигурно ги е поръчал някой като теб.
    Със сигурност е бил някой като мен. Дори може да съм бил самият аз! Ще проверя и ако са при мен, ще ти ги върна, че не искам да ям бой и онова другото, дето не пише какво е.
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •