Обяснената от мене концепция за създаване на перфектно електронно устройство за лепене на восъчни основи посредством ГЕНЕРАТОР НА ТОК е правилна и на 99.9% съм сигурен, че всичко ще заработи от раз. Преди години съм правил подобни схеми, но с други компоненти. За всеки случай за да не стане някакъв гаф, след малко ще купя по 5 бройки от препоръчаните от мене компоненти и когато пристигнат, ще пробвам схемата и ще ви кажа резултата. Шанса нещо да се обърка е нищожен, но знае ли ги човек тези китайци дали няма да ми стъкнат някаква изненадка. Затова ако искате - изчакайте да дойдат компонентите и да ги пробвам, и чак тогава си купувайте за вас. А ако сте нетърпеливи - смело купувайте. Със сигурност предложената от мене схема ще проработи на 100%, като в най-тежкия случай може да се наложи добавянето на някое друго транзисторче, резисторче или ценерче - все неща, които струват стотинки.
Благодаря за вниманието и извинявайте, че ви накарах да четете толкова много постинги. Ще се радвам, ако коментирате предложената от мене идея, като с особен интерес oчаквам мнението на tsc1.