Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 15 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 144
    VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Миниван с ремарке кара 10 броя 3 корпусни кошера пълни с рамки и оставя малко място, 70 лева ми излиза горивото на гас.(само половината дъна си избивам транспорта)
    Иначе 1вия курс взех 15 броя и ходих с бус -150лева.
    За малко бройки не си заслужава.

Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Във Велинград едно дълбоко дъно го купувам на 19 лева, в Монтана същото 35 лева, не знам едно по едно ли ги карат :)
    Една рамка обтелена с уширител 50ст. в Монтана 70. Там материала е на друга цена.
    Доволен ли си от изработката на дъното и рамките? Кой е производителя във Велинград?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Миниван с ремарке кара 10 броя 3 корпусни кошера пълни с рамки и оставя малко място, 70 лева ми излиза горивото на гас.(само половината дъна си избивам транспорта)
    Иначе 1вия курс взех 15 броя и ходих с бус -150лева.
    За малко бройки не си заслужава.
    Ами точно за това говорим - за 6 броя не е оправдано да биеш целият този път. Друг е въпросът че много от фирмите предлагат и транспорт(цената зависи от бройката).

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Приятел пчелар контактува с него и той ми прави поръчките, но мога да намеря контакти.
    Не е производител а гаражен майстор, работи друго и в свободното си време прави кошери.
    Има малко напуквания на корпусите, но не мога да ги сравня с други защото нямам.
    Ще снимам и ще ти правя да видиш какво е положението. По принцип препипвам всичко, но аз съм си такъв.

Потребител
    Регистриран
    30.01.2014
    Пчеларски район
    Ихтиман
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Моето лично мнение е, че за тази бройка най-изгодното решение е някой местен пчеларски магазин, ако не знаеш къде са - питай.
    Освен на Г-жа Барзова,друг в Русе не знам.Ако има,моля сподели.

Потребител
    Регистриран
    30.01.2014
    Пчеларски район
    Ихтиман
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Има производител в Кубратско (не ти е толкова далеко 40-50 км), който произвежда кошери и много ги хвалят.Имам приятел, който си поръча миналата година от там. Просто в момента не мога да се сетя за името на селото.
    Благодаря и на теб,ако се сетиш за името...моля сподели го."Колкото повече,толкова повече" в случая информация.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Село Юпер.
    Човека е бил бъчвар, а сега прави пчелни сандъци.
    Ако имаш желание мога да ти дам и телефонен номер на лични, защото не искам да бъда посредник на реклами.

Потребител
    Регистриран
    30.01.2014
    Пчеларски район
    Ихтиман
    Да kuline,ще ти бъда благодарен ако ми ги изпратиш на ЛС.Благодаря още веднъж.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Нямаш грижи, но утре, че сега е вече късно да го разбера тел., а и предстои важен футболен мач.
    Да стискаме палци на Лудогорец!

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от mirona73 Виж публикацията
    Освен на Г-жа Барзова,друг в Русе не знам.Ако има,моля сподели.
    Има поне още два:
    Зад новата поща на центъра, на ул. Княжеска, имаше и на ул. Оборище, но май че са го изместили някъде около автогарата в района на старото училище Васил Левски, сега е Земеделски Колеж.
    Също така съм виждал да продават и кошери в един магазин за мебели на бул. Цар Освободител от страната на Полициятя, малко преди кръговото.

Страница 7 от 15 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •