Миниван с ремарке кара 10 броя 3 корпусни кошера пълни с рамки и оставя малко място, 70 лева ми излиза горивото на гас.(само половината дъна си избивам транспорта)
Иначе 1вия курс взех 15 броя и ходих с бус -150лева.
За малко бройки не си заслужава.
Миниван с ремарке кара 10 броя 3 корпусни кошера пълни с рамки и оставя малко място, 70 лева ми излиза горивото на гас.(само половината дъна си избивам транспорта)
Иначе 1вия курс взех 15 броя и ходих с бус -150лева.
За малко бройки не си заслужава.
Приятел пчелар контактува с него и той ми прави поръчките, но мога да намеря контакти.
Не е производител а гаражен майстор, работи друго и в свободното си време прави кошери.
Има малко напуквания на корпусите, но не мога да ги сравня с други защото нямам.
Ще снимам и ще ти правя да видиш какво е положението. По принцип препипвам всичко, но аз съм си такъв.
Село Юпер.
Човека е бил бъчвар, а сега прави пчелни сандъци.
Ако имаш желание мога да ти дам и телефонен номер на лични, защото не искам да бъда посредник на реклами.
Да kuline,ще ти бъда благодарен ако ми ги изпратиш на ЛС.Благодаря още веднъж.
Нямаш грижи, но утре, че сега е вече късно да го разбера тел., а и предстои важен футболен мач.
Да стискаме палци на Лудогорец!
Има поне още два:
Зад новата поща на центъра, на ул. Княжеска, имаше и на ул. Оборище, но май че са го изместили някъде около автогарата в района на старото училище Васил Левски, сега е Земеделски Колеж.
Също така съм виждал да продават и кошери в един магазин за мебели на бул. Цар Освободител от страната на Полициятя, малко преди кръговото.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))