Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 363

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Ами докато като се правят непрофесионално и по " сборджийски" изложенията и моето лично отношение ще е такова.Бонев защо се чувстваш, засегнат при положение ,че напоследък страниш от пчеларските "инициативи"?Явно много са те ощетили и обидили някои минали обстоятелства.И още , да споделя с форум, стройна пчеларска и единна организация, да не ви отчайвам , ама няма да стане.Тук някой се вземат на сериозно и страдат от това.За мен лично форума е забавен.
    Хайде сега да видим кой от коя партия е ...Пишете ,пишете.Аз не се обиждам.
    Този пост е редактиран от спартак; 19.02.2014 в 18:03.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Бонев, много добре казваш, да място за пчеларско изложение е Пловдив, но. Как аз или други колеги да отидем на него когато работим през седмицата? Съгласен съм с твоите предложения, но в България всеки си е Войвода!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Цитат Първоначално публикувано от спартак Виж публикацията
    Ами докато като се правят непрофесионално и по " сборджийски" изложенията и моето лично отношение ще е такова.Бонев защо се чувстваш, засегнат при положение ,че напоследък страниш от пчеларските "инициативи"?Явно много са те ощетили и обидили някои минали обстоятелства.И още , да споделя с форум, стройна пчеларска и единна организация, да не ви отчайвам , ама няма да стане.Тук някой се вземат на сериозно и страдат от това.За мен лично форума е забавен.
    Хайде сега да видим кой от коя партия е ...Пишете ,пишете.Аз не се обиждам.
    Прав си, че напоследък не се включвам активно в пчеларските инициативи, но за това си има причини. Най-вече здравословни, пък и се уморих да се боря с вятърни мелници. И аз не съм оптимист, че нещо свястно ще се получи с това обединение. Не и по начина, по който започна да се прави, но знае ли човек. Може този път като не участвам и не развалям нещата, може и да се случи чудото.

Наблюдател
    Регистриран
    03.10.2014
    Пчеларски район
    Dupnica oblast Kustendil
    Честита нова година. Успех на всички. Някои знае ли, кога и къде, ще се проведе пчеларско изложение Плевен тази година?

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    От 12 до 15 февруари 2015 в Плевен ще се проведе XIII-то Международно изложение - договаряне "Пчеларство - Плевен 2015", съобщиха организаторите от "Партнерс експо" ООД.
    Мястото е същото-Мания Тауър(бивш хотел Плевен)-до гарата и автогарата.
    Предпочитам да пия от извора.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    А КОГА ЩЕ БЪДЕ В ПЛОВДИВ АПИ БЪЛГАРИЯ

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •