От това което видях на изложението в Плевен и на мен най-много ми допаднаха тези на Стохи, та сега и аз се колебая между тях и тези на Червен бряг.
От това което видях на изложението в Плевен и на мен най-много ми допаднаха тези на Стохи, та сега и аз се колебая между тях и тези на Червен бряг.
Keep Walking...
В Червен бряг, човека е спрял за момента да приема поръчки.
Каза ми че до Април е затрупан и след това може пак да почне.
Това което видях на Плевен (което успях да видя в кошарата) е много по зле от неговите и на по висока цена, като не говоря за тези от .
Колеги, от богатия избор на центрофуги на изложението в Плевен се колебая между "Стохи" 12 магазинни рамки ДБ и касетъчна на "Лисон" 4 плодникови (8 магазинни). За "Стохи" мненията във форума не са еднозначни. Ще се радвам, ако някой сподели мнение за този модел на ,,Лисон".
Благодаря предварително!
Имам намерение да си направя кош за центрофугата. Мога ли да заварявам неръждавейка с обикновен електрожен?
Може, но има голяма вероятност да прегориш ламарината, понеже е доста тънка. Също така трябва да използваш електроди за неръждаема стомана.
Аз само барабан ще си правя, няма да заварям ламарина. Ще използвам пръчки 8 или 10 мм. Видях, че има електроди за неръждвейка, но из нета е доста противоречива информацията относно заваряването.
Инъче трябва да търся някой с CO ама ще стане по-сложно.
Здравейте искам да ви помоля ако някой има 24 рамкова центрофуга и е около варна да си даде телефона да се оговорим да я видя да и взема размерите.Естествено ще почерпя.
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Аз съм заварчик 35г.Апарата трябва да бъде АС/DС за да успееш с електроди неръждавейка да го направиш.Или под газова защита Argon или СО2,с добвачен електрод!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))