Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Амиии, как ще се разлепят? С "немското" лепило са лепени...
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Вместо да използвам стеги, притягам дъските една за друга с два винта за дърво. Даже се чудя при това положение защо изобщо ползвам лепило - сигурно защото имам много и няма какво да го правя.![]()
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
Е недей тъй де, имаш ли лепило - слагай. Дъските ти колко са дебели и широки ? Аз като събирам дъски от милитъри сандъци, където са с прави чела ползвам "бъчварска" сглобка - с пирони.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
няколко ЛР корпуса си направих от три реда дюшеме - 25х95 мм. Дъна съм си правил от кофражни дъски, дюшеме или каквото попадне, но все 25 мм.
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
Колеги от 1 кубик чамов материал,горе долу колко кошера могат да се направят?Става дума за 10 рамкови Дадан блатов.
Около десет бр
От 206 мисля бяха дъски 400х12х3 и три листа фазер направих 50 кошера с по два магазина.
Задай си въпроса по-точно.
Бройката зависи от това каква дебелина искаш да са кошерите и с колко магазина. Зави също и от качеството на материала и подходяща ли е дебелината му. Предполагам, че ти е ясно, че бройката ще е различна ако правиш кошери с дебелина на страниците 25 мм. от материал с дебелина 30 мм или ги правиш от материал с дебелина 40 мм.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))