Струва ми се, че четеш избирателно.
Това не съм го пропуснал! Напротив, приемам видеонаблюдението като добро допълнение на oхранителните системи. И съвсем скоро с колега, специалист по видоенаблюдение ще предложим подходящо за целите на пчеларите такова, което ще работи съвместно с BeeG 13. На изложението в Плевен трябваше да участваме съвместно, но негови семейни проблеми провалиха идеята. Все пак той успя да дойде последния ден и да договорим принципните неща.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Галин Койчев www.dogo-hunting.alle.bg
Аз си монтирах видео дайлер с датчици за движение излеземи около 400лева с две камери.По всяко време мога да наблюдавам пчелина безплатно.Единственото ословие е да имаш 3G покритие на пчелина от някой оператор.ако нямаш захранване на пчелина с един акомолатор издържа около месец.
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))