Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 363

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Разни мургави лелки и мустакати чичковци се блъскат в тълпата и крещят "Изкупуваме пчелен восък и прополис". Между другото и на всеки втори щанд виси същата табелка "Изкупуваме пчелен восък и прополис". Не знам защо куцо и сакато се е юрнало да изкупува восък и прополис - явно има огромен пазар на запад.
    Явно се надяват след няколко месеца някой да им го купи "на сляпо" за десеттина лева на килограм(за восъка), примерно...

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Явно се надяват след няколко месеца някой да им го купи "на сляпо" за десеттина лева на килограм(за восъка), примерно...
    10 лева и сега не е недостижима цена, стига да е по голямо количеството.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    макар и встрани от темата - търсенето е огромно от години понеже не можем да задоволим собственото си потребление на восък в страната но изнасяме за страни като Турция, Франция, Италия...

инъче изложението както винаги доказа че е по-скоро бит пазар (съботен) отколкото международно изложение ... надявам се Пловдиското да е значително по-добро все пак е в Панаира и по време на Агра ....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Днес на изложението беше доста спокойно,нямаше я обичайната навалица от предният ден. Можеш да разглеждаш и пазаруваш на воля. Разгледах всички щандове и си накупих всичко каквото бях планирал.

Наблюдател
    Регистриран
    13.12.2014
    Пчеларски район
    с.Братя Даскалови
    Колеги,да използваме изложението за обединение на всички пчелари и защитаване на интересите Ни.Няма различни съюзи,различни партии но имаме еднакви интереси и само заедно можем да ги ЗАЩИТИМ.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Пак ли? Кого ще обединявате?

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от idjo_52@abv.bg Виж публикацията
    Колеги,да използваме изложението за обединение на всички пчелари и защитаване на интересите Ни.Няма различни съюзи,различни партии но имаме еднакви интереси и само заедно можем да ги ЗАЩИТИМ.
    Христо Христов ако не се лъжа,по скоро интелигентно агитиране за присъединяване
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •