И такааа........
По заповед на Министъра тези Вождове се събират на ТАЙНА СРЕЩА, като така организират всичко, щото на срещата да ги няма нашите неудобни предствители. Срещата се провежда на 03.12.2013г. Какви дебати е имало на тази среща не знаем и никога няма да разберем. Знаем само какви решения са взети, или по-точно какво е записано в Протокола от тази среща. С копие от този протокол се сдобих вчера в Плевен благодарение на любезното съдействие на инж. Михаил Михайлов. Тъй като аз и други мои колеги храним съмнения дали това е същият протокол, който е представен и пред Министъра на Земеделието и Храните, решихме да го публикуваме на страниците на форума, знаейки че тази публикация ще бъде видяна и от представители на министерството. И ако при тях има някакъв друг протокол, различен от този при мене, надявам се да вземат отношение по въпроса и да предадат случая на службите за разследване и на прокуратурата за предизвикване на съответните съдебни действия.
Ето го протокола. Опитах се да го почистя от всякакви подписи и печати, за да не ме обвинят в публикуване на лични данни.
Протокола е подписан от 7 човека и е подпечатан със 6 печата на съответните организации. Липсва (или не се вижда) единият от печатите, не става ясно кой е той, пък и не съм се вглеждал чак толкова много. Оригинала на протокола с цветните печати е в Мишо Михайлов, а аз притежавам само черно-бяло копие.

Цитат