Във момента е такова времето във Враца.Целия ден беше под нулата.Кога ще се стопли незнам
Във момента е такова времето във Враца.Целия ден беше под нулата.Кога ще се стопли незнам
И при мен е същото по обяд/ранния слетобед достигна минус 2, сега малко след 17часа е минус 6... Колко ще е на разсъмване минус двуцифрено число - гаранция!!!
Колеги,нямах представа че такова е положението при вас.Не съм искал да ви дразня,просто на моята камбанария ще е топло.
Така е колега,като булка преди сватба съм.Айде наздраве с тия преспи,поне виното ви няма да се мъти,пък моето трябва да му ускоря усвояването.
Не ни дразниш!
Времето е точно такова, каквото трябва да е през февруари, което само може да ме радва, защото няколко дни преди да свие студа беше около +20 градуса и пчелите се облитаха - нямаха пило, а медовите запаси бяха рамките на нормалното за януари. Тревожно ще е ако края на март удари такъв студ....
Поомекна малко времето, не е като преди дни.
Снега се топи по малко, което значи, че е около 0та.
За моя регион следващата седмица го дават 13-15 градуса, както и следващите 20-тина дена. Толкова дългосрочно едва ли може да е точно, но ако е вярно ще е предпоставка за развитие.
Това беше зимата колеги.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))