Моите уважения колега Скутелатор,но аз искам да изхранвам семейството си с пчеларство.Казвам "изхранвам",а не нещо друго.Всеки се простира според нуждите си-някой иска да има джип,друг млада любовница и т.н.,аз искам да изхранвам.Точно такива хора обаче не са удобни на "системата",защото биха били донякъде независими и свободни.Системата иска бедни и зависими "единици" и поради тази причина се увеличават регулациите във всеки бранш.Истината е че богатите "професионалисти" ще бъдат удовлетворени от такива регулации(не визирам никой).Като се отръска клона от малките маймунки,ще има повече лапане за големите,които са успели да останат на него.Само че забравяте че накрая трябва да остане 1 голяма маймуна...По-лесно се контролира от две или повече.Ще ви дам пример-кафе автоматите.Аз имам няколко.Какво постигнаха с въвеждането на касовите апарати - реално с един куршум 3 заека.Първо напълниха гушките на фирмите за касови апарати(които между другото бяха осъдени за картел,но лайното не се размириса защото си платиха) които се отчетоха на дупетатите за промените.Второ - одрусаха клона от малките маймуни и на тяхно място се настаниха големите маймуни.На трето място и най-незначителен ефект е че изсветлиха малко обороти.Във връзка с кафе автоматите искам да споделя нещо което отдавна ми се върти като въпрос.Както много от вас са забелязали,чашите вече са картонени.Пластмасови се ползват по-малко.От разговори с БАБХ,разбрах че в някои страни от Европа се обсъжда забраната на пластмасови чаши поради токсични вещества.Чашите са PS (06)Между другото в повечето европейски държави,храните са или в PP или в PE.Този материал не се ли ползва в пчеларството?Знам че много колеги ще скочат,но ме разберете правилно-аз не съм против вас,аз съм против тези които отнемат възможността на хората да изхранват семействата си по начин който на ТЯХ ИМ ХАРЕСВА,а не като роби на системата.