Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Това филмче няма да ме накара да купя продукта...
От скоро е в мрежата, явно хората прилагат традиционен маркетингов подход. Опаковката добре, но презентацията с тези кофи и шишета от минерална вода... Я да си я карам по " дядовата" с чист мед
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Този резултат се получава през септември 2013 година. Ние тествахме новата превръзка на пчелин в близост до Сочи. Тук можете да прочетете резултатите от теста (на руски): http://pchelit.ru/Rezultat.html
Пчелите, които са получили сироп с ПЧЕЛИТ-АКТИВ показаха яйцеснасяне с 40% повече от пчелите, които са получили сироп с ПЧЕЛИТ. И, естествено, и двете ПЧЕЛИТ са показали по-добри резултати в захарен сироп. Нахранихме пчели на 1 месец. Броят на яйца се измерва на всеки три дни.
Декларацията е, но на руски.
Какво е БАБХ?
Ние просто ще се разбере какви документи са необходими за продажби в ЕС.
Възможно ли е да се извършва каквато и изследвания в България и да получите разрешение за продажбата на ПЧЕЛИТ във вашата страна.
В първия пост съм написал, че аз използвам Google Translate. За съжаление, аз не знам български.
Уважаеми пчелари да ми каже дали има нужда в България в такъв продукт, като нашата "ПЧЕЛИТ"? Сега искаме да разберем кои страни нашия продукт ще бъде в търсенето.
ПЧЕЛИТ,
Всеки качествен продукт който увеличава конкуренцията и съответно сваля цената е добре дошъл.С качествата на продукта Ви съм запознат от руски източници.Доста популярен е у Вас.Ако намерите законен начин да го предлагате в България ,несъмнено от Вашата маркетингова и ценова политика ще зависи и успеха му.
В България се предлага "инвертаза". Най-близкото до Вашия продукт.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))