Отивам аз да местя едни кошери, въпреки натрупалия сняг и гледам, любимите ми два кошера ги няма, но пък най-силният си бе на мястото. Учудих се защо не са посегнали на него. Помислих си, че е умрял и затова са го оставили или пък... просто сънувам. Този филм, т. е. сън, съм го сънувал вече поне 5-6 пъти. Направих опит да се събудя и успях! Оказа се, че е само сън.
Колкото до правото да се използва оръжие за защита на частната собственост, много лесно може да се злоупотреби с него. Човек може да застреля всеки, който нещо не му е симпатичен и после да каже, че онзи се е опитал да краде нещо. Можеш да гръмнеш и някое циганче, което се е качило на черешата ти и е набрало една шепа череши, само защото мразиш циганите. Пък според европейските директиви не е равностойно заради една кражба да отнемеш човешки живот. Може би трябва като ти откраднат кошер, да отвърнеш със същото - да отидеш да им откраднеш и на тях един кошер. Също като в Стария завет - око за око, зъб за зъб. А може и повече - като ти откраднат един кошер, дай им още един безплатно. Проблемът е когато извършителят е неизвестен. Тогава и да искаш, не можеш да го гръмнеш.