Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 17 от общо 17
    Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Това филмче няма да ме накара да купя продукта...

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    От скоро е в мрежата, явно хората прилагат традиционен маркетингов подход. Опаковката добре, но презентацията с тези кофи и шишета от минерална вода... Я да си я карам по " дядовата" с чист мед
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов Виж публикацията
    Интересно ми е това увеличаване на яцеснасянето с 40% как е установено и за колко време?
    Този резултат се получава през септември 2013 година. Ние тествахме новата превръзка на пчелин в близост до Сочи. Тук можете да прочетете резултатите от теста (на руски): http://pchelit.ru/Rezultat.html
    Пчелите, които са получили сироп с ПЧЕЛИТ-АКТИВ показаха яйцеснасяне с 40% повече от пчелите, които са получили сироп с ПЧЕЛИТ. И, естествено, и двете ПЧЕЛИТ са показали по-добри резултати в захарен сироп. Нахранихме пчели на 1 месец. Броят на яйца се измерва на всеки три дни.
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    "Пчелит" , имате ли "Декларация за съответствие" или някакъв официален документ за използването на продукта, Ви в ЕС? Документ от БАБХ, може би?
    Много неприятно би било и за двете страни, евентуалните ни поръчки да бъдат спрени на митницата и да не ги получим.
    Декларацията е, но на руски.
    Какво е БАБХ?
    Ние просто ще се разбере какви документи са необходими за продажби в ЕС.
    Възможно ли е да се извършва каквато и изследвания в България и да получите разрешение за продажбата на ПЧЕЛИТ във вашата страна.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ПЧЕЛИТ Виж публикацията
    Декларацията е, но на руски.
    Какво е БАБХ?
    Ние просто ще се разбере какви документи са необходими за продажби в ЕС.
    Възможно ли е да се извършва каквато и изследвания в България и да получите разрешение за продажбата на ПЧЕЛИТ във вашата страна.
    Писаното тука малко ми звучи като прекарано през преводача на "Чичо Гугъл"...
    БАБХ е Българска Агенция по Безопасност на Храните, под нейна шапка са и ветеринарните лекари.

В първия пост съм написал, че аз използвам Google Translate. За съжаление, аз не знам български.
    Уважаеми пчелари да ми каже дали има нужда в България в такъв продукт, като нашата "ПЧЕЛИТ"? Сега искаме да разберем кои страни нашия продукт ще бъде в търсенето.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    ПЧЕЛИТ,
    Всеки качествен продукт който увеличава конкуренцията и съответно сваля цената е добре дошъл.С качествата на продукта Ви съм запознат от руски източници.Доста популярен е у Вас.Ако намерите законен начин да го предлагате в България ,несъмнено от Вашата маркетингова и ценова политика ще зависи и успеха му.
    В България се предлага "инвертаза". Най-близкото до Вашия продукт.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •