Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 46

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Не е тъпо да зададеш въпрос какво е МК и ДБ рамка. То е малоумно. И дали имало разлика между тях. Тръгнал си да се занимаваш с пчели, а една книга не си прочел. Елементарни познания нямаш. На такова питане няма кой да седне да ти отговаря. То е все едно да питаш има ли разлика между телешкото и свинското месо. На всичкото отгоре после и се сърдиш...

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Добре, укротяваме топката.
    Валяк, правиш сандъци и вземаш отводки. Докладваш какво си направил и докъде си стигнал и тук ще получиш указания за нататък.
    Росен Младенов, нашите картофи свършиха, ако си ми в района, вземам едно чувалче от твоите. Давам новоизградени ЛР и ДБ магазинни пити.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    29.01.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов Виж публикацията
    Не е тъпо да зададеш въпрос какво е МК и ДБ рамка. То е малоумно. И дали имало разлика между тях. Тръгнал си да се занимаваш с пчели, а една книга не си прочел. Елементарни познания нямаш. На такова питане няма кой да седне да ти отговаря. То е все едно да питаш има ли разлика между телешкото и свинското месо. На всичкото отгоре после и се сърдиш...
    Светозар Каменов искаш да кажеш че съм малоумен ли? за да задам такъв въпрос значи не знам отговора,след време като прочета нужните книги и теми във форума ще го знам това просто реших да попитам преди да съм прочел каквото и да е пък и форума и темата в която съм писал е точно за това да се задават въпроси.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от valqka Виж публикацията
    Светозар Каменов искаш да кажеш че съм малоумен ли? за да задам такъв въпрос значи не знам отговора,след време като прочета нужните книги и теми във форума ще го знам това просто реших да попитам преди да съм прочел каквото и да е пък и форума и темата в която съм писал е точно за това да се задават въпроси.
    Добре де, извинявам се за израза, но въпроса ти е все едно да питаш за разликата между пчела работничка, търтей и майка. Това можеш да си го прочетеш във всяка една книга и от там ако вече не ти е ясно за други неща питаш. Никой няма против да се задават въпроси, аз също задавам, но няма кой да си губи времето да ти обяснява елементарни неща.

Наблюдател
    Регистриран
    29.01.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов Виж публикацията
    Добре де, извинявам се за израза, но въпроса ти е все едно да питаш за разликата между пчела работничка, търтей и майка. Това можеш да си го прочетеш във всяка една книга и от там ако вече не ти е ясно за други неща питаш. Никой няма против да се задават въпроси, аз също задавам, но няма кой да си губи времето да ти обяснява елементарни неща.
    Прав си че въпроса е елемнтаерен ще гледам да не задавам повече такива въпроси а иначе сега започвам да чета една книга след това във форума ще почета и тогава ако имам въпроси ще ги задам и се надявам както ти така и другите опитни като теб пчелари да помагат с отговори.

Валяк,ти не разбра ли, че с твоите тъпи въпроси и аз с моите смешни обяви не сме за това отбрано общество пчелари.Сложи си ги на дедовия всички,които ти пилат.Ако нямаш място дай някой и на моя.Питай каквото си искаш и си пиши каквото си искаш,правилата на сайта си ги чел там пише какво може и какво не.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •