Пътуванията отпаднаха. Като гледам и колко работа има при обстановката навън... май ще съм там.
За темата ще се подготвя с кратка презентация
Шегувам се разбира се.
Пътуванията отпаднаха. Като гледам и колко работа има при обстановката навън... май ще съм там.
За темата ще се подготвя с кратка презентация
Шегувам се разбира се.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
По обективни причини този път ще пропусна .Трябва да си почерпя семейството .
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
Атанас Буров
среща на пчеларите русе разград попово се провежда един път в годината и то е в николово ,тази година го изпуснахме .дано да се продължи традицията ,иначе вие в русенско се срещайте всяка седмица,нищо лично но уважавайте срещите.
Как премина срещата снощи?Какви решения взехте?Направихте ли някакви групи за комбинирано пътуване до Плевен?
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
Атанас Буров
Добре мина. Поприказвахме си за доста неща.
Групи не сме правили, защото още не е ясно кой кога ще ходи.
Аз сега пуснах една тема. По принцип ми се иска да отида в петък. Но ако няма мераклии ще остане за събота.
За сега в моята кола за събота сме трима, ако искаш "ще те пиша четвърти".
А за петък, може да отида с някой друг само за събранието...
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Здравейте! Ако смея да запитам,дали се приемат любопитни,запалени кандидат не в близко бъдеще Пчелари в северен централен район?
Не знам дори и дали мястото на въпроса ми е тук?
Доколкото си спомнням, за утре бяхме говорили да се събираме, нали?
Предложихме за темата на срещата - "пролетно третиране и пролетни заболявания".
Ако няма промена в деня, моля да се уточни началния час, с молба от няколко колеги той да е 17ч. за да могат да присъстват от началото (тъй като ходят на работа).
Сузи, кажи.
Георги Корчев се казвам
Говорих с другите колеги и те се съгласиха срещата да е в 17,30 на същото място.
Началния час на срещата 17,30 на същото място.Мястото хотел ресторант Брани.Денят ми остана неизвестен, сряда или четвъртък
Милен Михов
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))